Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Software de sloturi online

Ce ar trebui să știți despre software-ul de sloturi online

There are a variety of online slots software manufacturers. Learning about these online slots software manufacturers can help you make informed decisions.

Informații generale despre software-ul de sloturi online

Tipul de sloturi online pe care le jucați nu se reduce la cazinoul online pe care îl jucați alegeți să jucați, ci mai degrabă pe ce software folosește cazinoul pe care îl jucați. Fiecare tip de software de sloturi are, de asemenea, propria sa linie de progresive.

Practic, majoritatea cazinourilor online folosesc una dintre cele 4 mărci majore de software de jocuri de noroc pe Internet. Există Microgaming care este renumit pentru că are cele mai multe sloturi de pe web. Apoi este Cryptologic, renumit pentru că are cele mai distractive sloturi de pe net. Mai există și Playtech, care anterior s-a concentrat mai mult pe jocurile de masă, dar a încorporat recent câteva sloturi video grozave. Nu în ultimul rând, este Odds On Gaming, care a reînviat de la un furnizor de software OK la unul dintre cei mai tari producători de sloturi de cazinou.

Software de sloturi online - Playtech

Cele mai multe jocuri de blackjack online și Jucătorii de jocuri de masă cu dealer live preferă software-ul de cazinou Playtech. Recent, au făcut progrese majore în îmbunătățirea software-ului lor online pentru a-l satisface pe jucătorul de sloturi și plănuiesc mai multe progrese în viitorul apropiat. Ei au decis să înceapă, de asemenea, să includă sloturi video în arsenalul lor, ceva care a fost un standard pentru cazinourile Microgaming și Cryptologic de ceva vreme, dar este nou pentru software-ul de sloturi online Playtech. Cel puțin noile lor sloturi video sunt destul de grozave.

Aspectul meu preferat despre cazinourile Playtech este că toate au aceleași sloturi progresive simple, dar uriașe. Ceea ce face ca sloturile lor progresive să fie atât de bune în comparație cu cele ale altor software-uri este că vă permite să jucați cu valori mai mici, ceea ce înseamnă că puteți câștiga un jackpot mai mic sau mai mare. Acest lucru le oferă cel puțin tuturor jucătorilor șansa de a încerca să ajungă la marele jackpot.

Software de sloturi online - Microgaming

Foarte puțini oameni au ceva rău de spus despre acest software. Unii oameni vor găsi, desigur, întotdeauna că se plâng de ceva, dar ceea ce este grozav la software-ul Microgaming este că încearcă întotdeauna să găsească modalități de a-și actualiza software-ul pentru a remedia acele lucruri mici care vor duce la satisfacerea chiar și a celor care se plâng perene.

Oamenii iubesc Microgaming pentru că fac software ușor de înțeles. Odată ce jucătorii descarcă și instalează software-ul de sloturi online Microgaming, trec cu mouse-ul peste numele slotului pe care doresc să îl joace, iar apoi va apărea un ecran care arată o previzualizare a jocului de sloturi  Va afișa un tabel care prezintă informații despre joc. , inclusiv cât de mare este jackpot-ul, cât de mult sunt pariurile minime și maxime, valoarea nominală a monedei în care puteți selecta pentru a juca, dacă are o funcție bonus sau simboluri wild disponibile și așa mai departe. Microgaming-ul este, de asemenea, foarte popular, deoarece oferă sloturi în stil clasic, sloturi video, sloturi progresive și orice alte sloturi la care vă puteți gândi.