Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategia de joc și rulare

Strategia de joc și rulare

Strategia strategia de joc și alergare este o metodă de a găsi cel mai bun slot online. Joacă la sloturi, sper să obții rezultate bune, dacă nu, mută-te la alt aparat de slot.

Pregătirea pentru a juca prin strategia de joc și alergare

Strategia de joc și alergare pentru online sloturile sunt destinate jucătorului cu bankroll scăzut. Doriți să găsiți rapid o mașină fierbinte și să vă limitați pierderile dacă jucați pe o mașină rece. Începeți prin a vă împărți bankroll-ul între mașini. De exemplu, dacă aveți un bankroll de 50 USD, îl puteți împărți în 10 secțiuni pentru 10 mașini diferite. Rețineți că nu este împărțit în sesiuni, ci numai pe mașini.

Apoi va trebui să vă setați limitele de atragere și pierdere. Limita dvs. de tragere liberă este numărul de rotiri pe care le veți învârti pe o mașină fără a obține un câștig. Limita dvs. de pierdere este procentul din bankroll pe care veți fi pregătit să îl pierdeți la o mașină de sloturi online înainte de a părăsi aparatul și de a merge mai departe. Aceste limite trebuie să fie conservatoare, dar realiste, iar jucătorii trebuie să le respecte întotdeauna.

Dacă aveți un bankroll scăzut, atunci alegeți o mașină de sloturi online care are un minim scăzut, de exemplu 25 de cenți. De asemenea, jucați doar cu o monedă la un moment dat - acest număr de monede nu crește în niciun model sau pe baza rotirilor anterioare. Veți continua să jucați întotdeauna cu o monedă.

Joacă după strategia de joc și alergare

Jucați 20 de rotiri pe aparatul pe care îl alegeți. Dacă creditul tău crește la sfârșitul celor 20 de rotiri, continuă să joci. Dacă creditul tău este scăzut la sfârșitul celor 20 de rotiri, „alergă”, adică lasă acea mașină pentru o altă mașină. Ține-ți minte întotdeauna limitele de atragere și pierdere. Dacă atingeți oricare dintre aceste limite înainte de a juca cele 20 de rotiri, părăsiți aparatul, indiferent de câte rotiri ați jucat efectiv.

Dacă sunteți până la sfârșitul celor 20 de rotiri, încasați banii. banii dvs. și începeți din nou sesiunea cu alte 20 de rotiri și noi trageri libere și limite de pierdere.

Nu faceți nimic

Nu jucați niciodată pe credit, deoarece nu știți când va fi limita de pierdere. fi lovit.
Nu termina niciodată cu o victorie – dacă joci o mașină fierbinte, continuă să joci până când se răcește.
Nu te baza pe intestin sau pe emoție. Această strategie este una strictă care vă cere să vă respectați planul – puteți juca doar cu numărul minim de monede și trebuie să mergeți mai departe dacă nu sunt îndeplinite toate condițiile sau dacă ați atins vreuna dintre limitele prestabilite. Făcând acest lucru, veți limita suma de bani pe care o puteți pierde pe o mașină care nu dă roade.