Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Jucați sloturi online

Ghidul dvs. pentru a juca sloturi online

Jocul la sloturi online este o modalitate excelentă de a te relaxa și de a te distra. Citirea acestui ghid te va ajuta pe drumul tău spre a deveni un profesionist în jocul de sloturi online.

Ce este atât de grozav la jocul de sloturi online?

Te-ai întrebat vreodată de ce oamenii preferă să joace online sloturi de cazino, spre deosebire de sloturile de pe teren? Ești sceptic că sloturile online ar putea fi mai puțin distractive, deoarece îți place agitația unui cazinou live? Oamenii preferă să joace sloturi online datorită A. mai multor câștiguri și B. confortului și intimității pe care le oferă. În timp ce nu toți oamenii preferă confortul și confidențialitatea, nimeni nu se plânge de procentele de câștig mai bune!

Majoritatea cazinourilor online au procente de plată de 95% sau mai mult pentru fiecare joc de sloturi individual. Acest lucru este semnificativ, deoarece vă veți strădui să găsiți o mașină de sloturi de cazinou terestru care are o rată de plată de 90%. Acest lucru vă oferă o șansă cu 5% mai mare de a câștiga în timp ce jucați sloturi online decât o faceți la cazinourile terestre. Desigur, acest lucru nu vă garantează un câștig, deoarece casa are încă un avantaj de 2-5%, dar șansele dvs. de câștig sunt semnificativ mai mari la cazinourile online.

De ce toată lumea joacă la sloturi online?

Un procent mare de jucători de jocuri de noroc online preferă să joace sloturi online. Chiar dacă te consideri un jucător de jocuri de masă, probabil că te vei opri din când în când la aparatele de slot, chiar și pentru o clipă, pentru a vedea grafica grozavă și posibilitățile mari pe care le oferă sloturile online. În industria jocurilor de noroc online, tipul de sloturi pe care alegeți să le jucați nu este determinat de cazinoul la care jucați, ci mai degrabă de software-ul pe care îl are acest cazinou. Fiecare marcă de software are, de asemenea, o linie exclusivă de sloturi progresive.

Joaca de sloturi online - mai multe despre software-ul de sloturi Cryptologic

Joaca de sloturi online cu software-ul de sloturi Cryptologic a fost întotdeauna grozav, dar odată ce au devenit o companie cotată la bursă în România și și-au introdus sloturile exclusive Marvel, au devenit favoriți fermi. Au adăugat, de asemenea, sloturi foarte diferite, cum ar fi Bejeweled, în colecția lor, astfel încât să nu vă puteți plictisi niciodată. Acestea includ sloturi Marvel Comic precum Thor, The Incredible Hulk și Silver Surfer, toate care au jocuri bonus incredibile. Cryptologic este un software sofisticat, conceput special pentru un utilizator sofisticat.

Deci, dacă îți place Marvel Comics, ai o conexiune la internet de mare viteză, bucură-te de grafica de înaltă tehnologie și tânjește după acel „cazinou adevărat” simțiți, atunci ar trebui să începeți să jucați sloturi online la un cazinou Cryptologic. Cu toate acestea, nu vă sfătuim să utilizați acest software dacă aveți o conexiune dial-up la Internet, deoarece cazinourile Cryptologic folosesc software mare și voluminos. Cu o conexiune dial-up, descărcarea va dura, din păcate, o veșnicie, iar viteza de joc va fi teribilă. Cu toate acestea, dacă aveți acces la internet de mare viteză și mult spațiu pe hard disk, acest software de sloturi online vă va uimi cu siguranță.