Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Ghidul de jocuri de sloturi

Recenzia jocurilor de sloturi

Ce sunt sloturile?

În timp ce sloturile sunt cele mai noi sosiri în industria jocurilor de noroc online, în comparație cu jocurile mai vechi, cum ar fi blackjack-ul și ruleta, se poate spune cu siguranță că sunt cele mai populare atât online, cât și offline. Jucătorii sunt atrași de mașinile colorate și zgomotătoare care necesită câteva monede și mult noroc. Jucătorii pot petrece ore întregi în fața aparatelor de slot, în încercarea de a-și alinia imaginile și de a câștiga orice, de la câțiva dolari la milioane în jackpot-uri progresive.

De unde au apărut sloturile?

Charles Fey, an immigrant to the United States, thought up the idea of a slot machine and created the first one in 1887. The original slot machine dispensed candy and other treats and it was only in later years that pennies and other denominations were offered as prizes. Fey partnered with Mills Novelty Company to produce his slot machine on a larger scale and these soon became mainstream in most entertainment establishments across the country and eventually throughout the world. Slot machines have gradually changed throughout the ages, moving from a purely mechanical setting to electro-mechanical mechanisms and finally to become completely computer operated. A random number generator determines the outcome of slot machines. Today, slot machines can be found in literally hundreds of different variations and make up the largest branch of the gambling industry.

Ce sunt sloturile online?

Mașinile de sloturi pot fi, de asemenea, jucate la cazinourile online și folosesc aceleași RNG-uri și alte mecanisme interioare care sunt utilizate în aparatele găsite pe majoritatea etajelor cazinourilor din întreaga lume. Companiile de software online investesc milioane de dolari anual, inventând variante interesante de sloturi pentru jucătorii lor, de la jocul clasic de sloturi, la opțiuni cu mai multe linii de plată, jocuri de slot interactive și opțiuni de video poker. Internetul facilitează, de asemenea, extinderea jackpot-urilor progresive și le permite jucătorilor să stea la coadă pentru a câștiga literalmente milioane de dolari.

Care este obiectul sloturilor?

Așa cum am menționat, există multe versiuni de sloturi disponibile, însă obiectivul de bază rămâne același pe tot parcursul. Ideea generală este să introduceți monede de o anumită valoare, în funcție de aparatul de slot, să alegeți câte linii de plată doriți să jucați (în cazul aparatelor cu mai multe linii de plată) și să trageți de pârghie/apăsați rotire. Roletele vor începe să se învârtească și când se opresc, jucătorii trebuie să verifice dacă imaginile lor formează o linie de plată câștigătoare. Jucătorii sunt plătiți în funcție de combinațiile câștigătoare.

Ce sunt sloturile progresive?

Când aparatele de slot sunt conectate între ele, fie la un singur etaj al cazinoului, între mai multe cazinouri Vegas sau prin internet, prin o rețea de cazinouri online, acestea sunt de obicei aparate cu jackpot progresiv. În esență, asta înseamnă că jackpot-ul lor este setat la o anumită sumă care crește de fiecare dată când cineva joacă un aparat în acea rețea. În cele din urmă, un jucător norocos câștigă jackpot-ul și premiul în bani este resetat. Nu este neobișnuit ca premiile progresive să atingă proporții gigantice. De obicei, jucătorii trebuie să joace suma maximă de monede pentru a sta la coadă pentru a câștiga jackpot-ul progresiv.