Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Pariuri la sloturi

Ghidul dvs. pentru sistemele de pariere la sloturi

Majoritatea jucătorii de sloturi sunt în căutarea unor sisteme de pariuri la sloturi care îi vor ajuta să câștige cel mare. Ne uităm la unele dintre cele mai bune sisteme de pariuri la sloturi din jur.

Funcționează sistemele de pariuri la sloturi?

Majoritatea jucătorilor de sloturi caută un sistem de pariere la sloturi care îi va ajuta să câștige cel mare. În timp ce sistemele de pariuri funcționează pentru jocuri precum blackjack-ul, sistemele de pariuri la sloturi nu funcționează cu adevărat. Dacă cineva încearcă să-ți vândă metoda lui sau ea care nu poate rata, ar trebui mai degrabă să o ratezi.

Există un motiv bun pentru care oamenii numesc slot machines bandiți cu o singură armă. Acest lucru se datorează faptului că îți fură banii în doze mici, pentru a le permite proprietarilor de cazinouri să se îmbogățească și să cumpere mai multe aparate de slot. Toate aparatele de slot au un procent de rambursare, sau o sumă în dolari pe care o vor plăti înapoi pentru un pariu de o sută de dolari. Dacă procentul de rambursare al unei anumite mașini este de 95 la sută, înseamnă că, în medie, veți primi 95 USD la fiecare 100 de dolari cheltuiți. Cu excepția cazului în care vedeți un procent de rambursare care este mai mare de 100%, ar trebui să vă așteptați să pierdeți bani în timp ce jucați la un slot machine. (Și, desigur, acesta nu este niciodată cazul)

Sisteme de pariuri populare la sloturi

Aceasta fiind spuse, oamenii încă vorbesc mereu despre câteva sisteme de pariere la sloturi. Acum ne vom uita pe scurt la aceste sisteme de pariuri la sloturi.

Sistemul de pariuri la sloturi Martingale

Sistemul de pariuri la sloturi Martingale este probabil cel mai faimos sistem de jocuri de noroc. Dacă utilizați acest sistem, înseamnă că dacă pierdeți 1 pariu, vă dublați pariul la următorul pariu. Martingale presupune că pierderea dintr-o mână crește șansele de a câștiga pe mâna următoare și se bazează pe legea mediilor. Când îți dublezi pariurile, nu doar recâștigi banii pe care i-ai pierdut la ultima mână, dar poți și obține un profit în timp ce faci asta.

Problema cu sistemul de pariere la sloturile Martingale este legea. de medii se joacă pe un număr foarte mare de pariuri. 1000 de pariuri nu sunt suficiente pentru a afla legea mediilor. Nici 10 000 nu sunt, deoarece abaterea este prea mare. Și, între timp, îți dublezi pariul cu fiecare pierdere. Aceasta înseamnă că dacă pierzi 5 pariuri la rând, ceea ce este foarte posibil când joci sloturi, pariurile tale vor crește la un nivel cu care nu te simți confortabil. Tehnica de pariere la sloturile Martingale vă va crește, prin urmare, șansele de a pierde o mulțime de bani într-o perioadă mică de timp.

Sistemul de pariuri la sloturi Zig Zag

Tehnica de pariuri la sloturi Zig Zag este un sistem complicat care aparent îți oferă șansa de a-ți crește șansele de a câștiga cel mare la următoarea rotire. Urmăriți acest lucru mergând prin cazinou și căutând role care sunt pe cale să se potrivească și să producă un jackpot. Din păcate, nu există într-adevăr nicio corelație între pozițiile simbolului rolei și șansele unui jackpot, deoarece generatorii de numere aleatorii sunt cei care mișcă rolele video, și nu un sistem de sloturi mecanice.