Înțelegerea ratelor de plată la sloturile
Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Glosar de sloturi

Glosar de sloturi online – Lista termenilor de sloturi

A list of online slot machine terms that every online slots player should know.

 

 

Caracteristică bonus: Când joci la sloturi bonus, o anumită combinație va începeți o funcție de bonus care vă va permite să adăugați la plată. De obicei implică un joc sau rotiri gratuite.

Charles Fey: Omul care a inventat prima mașină de sloturi în 1887. Acest stil de mașină este denumit bandit cu un singur braț.

Coin Size: The size of the coin that you play with – that is, 25 cents, $1, $2 etc.

Lovitură:  Termen care se referă la o rotire câștigătoare.

Mașină liberă : O mașină care este pe cale să plătească o sumă mare de bani.

Miriul maxim: Numărul maxim de monede pe care le puteți paria pe rotire. Dacă jucați pe o mașină de sloturi online progresivă, trebuie să jucați cu suma maximă pariată pentru a fi eligibil pentru premiul jackpot dacă rotiți combinația corectă.

One-Armed Bandit:  Un alt nume pentru un slot machine. Li se face referire în acest fel datorită faptului că aveau o singură pârghie și obișnuiau să-ți ia pur și simplu banii.

Onsies: Un termen de argou pentru un jucător care pariază doar o monedă pe rotire.| ||238

Progressive Jackpot: A large monetary jackpot that increases with every spin. It can be won by hitting on a particular combination.

Linie de plată: Linia câștigătoare pe o mașină de sloturi online. Este indicat de tabelul de plată.

Plătire: Suma de bani pe care o plătește aparatul pentru fiecare câștig.

Procentul de plată: Suma medie de bani pe care o plătește un slot online. pe o sută de dolari. Este o medie luată pe durata de viață a mașinii, așa că, pe termen scurt, nu are nicio semnificație asupra jocului sau plăților.

Tabelul de plăți: Graficul care este afișat pe un slot machine de cazinou care indică cum se plătesc mulți bani pentru fiecare combinație câștigătoare.

Generator de numere aleatoare: Cunoscut și sub numele de RNG, acesta este un software de calculator conceput special pentru aparatele de slot. Se asigură că toate combinațiile de rotire sunt complet aleatorii și corecte.

Role: Acestea sunt roțile din interiorul aparatului de slot, cu simbolurile, care se învârt. Unde aterizează determină câștigul tău. Slot machines au un număr diferit de role. Aparatele cu 3 sau 5 role sunt cele mai comune.

Sloturi Sim: Un termen care este prescurtare pentru simularea sloturilor. Este altfel cunoscut sub numele de sloturi video.

Static: Acesta este opusul unui aparat cu jackpot progresiv. La aparatele statice, jackpot-ul este predeterminat și nu crește odată cu jocul.

Simboluri: Imaginile de la aparatele de sloturi. Acestea erau în mod tradițional stele, fructe sau numere. Astăzi, aparatele de sloturi au diferite teme, iar simbolurile de pe role reflectă aceste teme.

Tight Machine:  O mașină care nu plătește sume mari de bani.

Tilt: Cum am referiți-vă la o defecțiune a unui aparat de slot.

Wild: Unele aparate au simboluri wild. Acestea sunt simboluri care pot înlocui orice alt simbol și vă pot crește șansele de plată. De exemplu, dacă aveți o linie cu două șapte și unul wild, wild va conta ca un șapte și vă va crește plata.