Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Multiplicatori de sloturi

Tot ce trebuie să știți despre multiplicatoarele de sloturi

Multipliers are some of the most common slot games in the casino although they are not always the most popular. Let’s look at slots multipliers.

Jocuri cu multiplicatori de sloturi

Multiplicatorii sunt unele dintre cele mai comune jocuri de sloturi din cazinou, deși nu sunt întotdeauna cele mai populare. Sunt atras de multiplicatorii de sloturi din două motive. Aceste jocuri nu au surprize neplăcute. Nu există nicio penalizare pentru a juca mai puțin de maximum monede, cu excepția pierderii jackpot-ului și fiecare monedă va cumpăra un multiplu din fiecare plată câștigătoare. De asemenea, toate simbolurile câștigătoare de pe panoul de antet vor plăti, indiferent de câte monede aleg să joc.

Unii oameni cred că ar trebui să joace întotdeauna maximum monede pe multiplicatori, mai degrabă decât să riscă să lovească jackpot-ul cu o singură monedă. Eu, unul, sunt destul de fericit să mă mulțumesc cu o mie de dolari înapoi de la 1 monedă, deoarece este destul de puțin probabil să lovesc una mare fără niciun câștig anterior, ceea ce m-ar fi putut aduce la nivelul de investiții de 2 monede într-un sistem agresiv. .

Deci, permiteți-mi să repet că jocurile cu multiplicatoare de sloturi sunt recunoscute ca aparate de slot care nu oferă jucătorului un bonus pentru a juca suma maximă de monede pe rotire. De exemplu: Dacă un jucător pariază o monedă pe rotire, un combo plătește patru monede. Dacă jucătorul ar fi jucat două monede pe rotire, acel combo ar fi plătit opt ​​monede. Dacă un jucător ar fi jucat trei monede pe rotire, ar fi câștigat douăsprezece monede și așa mai departe. Prin urmare, în mod evident, nu se acordă niciun bonus pentru a juca suma maximă de monede pe rotire. Acest tip de sloturi sunt deloc proaste și ar trebui să încercați să căutați acest tip de slot dacă aveți un buget limitat și sau nu vă place să pariați mai mult de 1 monedă per rotire.

Sloturi bonus. Jocuri cu multiplicatori

Jocurile cu multiplicatori de sloturi bonus vă vor oferi un bonus pentru că pariați numărul maxim de monede pe rotire. De exemplu: dacă pariezi doar o monedă pe rotire, un combo va plăti patru monede, dacă ai fi jucat două monede pe rotire, același combo ar fi plătit opt ​​monede, dar dacă ai fi decis să joci trei (maximum) monede pe rotire ai fi câștigat douăzeci de monede. Din aceasta, este evident că există un bonus de șase monede acordat pentru jocul maxim de monede pe rotire.

Software online cu multiplicatori de sloturi

Cote la cazinourile de jocuri sunt în creștere pe web. Nu au fost întotdeauna foarte buni, dar cred că au devenit atât mai buni, cât și mai ambițioși. Multe dintre jocurile lor dispun de multiplicatori de sloturi. Noua versiune actualizată a lui Odds On împărtășește multe elemente cu Microgaming, cum ar fi sloturi video cu multiplicatori, runde bonus și simboluri wild. Oferă un software bun de cazinou online pentru sloturi și ar putea fi chiar mai buni decât Playtech acum în ceea ce privește menținerea distracției. Cu toate acestea, ele nu oferă cu adevărat cele mai bune progresiste în comparație cu celelalte cazinouri cu software online. Odds On cazinourile online oferă 7 sloturi cu role, sloturi video, bonusuri, multiplicatori de sloturi, progresive, sloturi exclusive și un viitor promițător.