Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cote la sloturi

Ce nu știați despre cotele la sloturi

What are a slots game’s odds and how is it calculated? Can casinos change the odds of a machine without telling us? Read on to find out more on slots odds.

Cote de sloturi

Care sunt cotele unui joc de sloturi și cum se calculează? Pot cazinourile să schimbe șansele unei mașini fără să ne spună? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cotele la sloturi.

Să începem prin a spune că, deoarece fiecare mașină este reglementată de un cip de computer numit generator de numere aleatorii, ar fi foarte dificil pentru cazinou să schimbe cotele a unei mașini. Cazinoul ar trebui să modifice cip-ul, ceea ce, spre deosebire de unele povești pe care poate le-ați auzit, nu se întâmplă și nu se poate întâmpla în zone strict reglementate.

La fel, cotele de slot sau aparatele de slot nu devin mai slabe cu cât se joacă mai mult. Acest lucru se datorează faptului că RNG creează o secvență neregulată de numere. Aceasta înseamnă că sunt alese numere la fel de aleatoare de fiecare dată când rolele se rotesc – și, prin urmare, un jucător are întotdeauna exact aceeași șansă de a lovi un jackpot de fiecare dată când joacă. O mașină nu este niciodată „gata să plătească” la orice oră stabilită, dar norocul și momentul învârtirii rolelor la exact milisecunda potrivită este generată secvența corectă de numere aleatoare.

Numai o mașină de sloturi. are 1 oprire virtuală care corespunde jackpot-ului de top al rolei. Pentru o mașină cu o valoare de treizeci și doi de a procesa secvențe generate de numere aleatorii, șansa ca imaginea jackpot-ului să ajungă pe o singură bobină este de 1 din 32.  Cotele sloturilor pentru ca toate cele 3 simboluri jackpot să se alinieze pe toate cele 3 role ar fie 32x32x32 = 1 din 32.768.

Un prim plan asupra cotelor de sloturi

Mașinile de slot care plătesc jackpot-uri maxime mai mari au un număr și mai mare de opriri virtuale, scăzând astfel șansele de câștig la sloturi. Ceea ce înseamnă de fapt acest lucru este că șansele de a atinge o combinație de simboluri la sloturi nu se bazează pe numărul de opriri reale pe role, ceea ce, din păcate, este ceea ce cred mulți jucători de sloturi.

Procentele de rambursare variază adesea de la 90. % până la 97% pe piețele extrem de competitive ale jocurilor de noroc, cum ar fi Atlantic City și Las Vegas. Jucătorii au șanse mari să găsească cote mai bune la sloturi și aparate de slot mai slabe decât în ​​mod normal în aceste zone, din cauza cantității mari de concurență și a legilor stricte de reglementare care necesită o rambursare minimă pentru fiecare slot machine,

Și în timp ce mașinile de sloturi erau programate astfel încât opririle goale deasupra și dedesubtul simbolului jackpot-ului să corespundă cu mai multe opriri virtuale decât alte simboluri, acest lucru nu mai este permis în jurisdicțiile de jocuri bine reglementate, cum ar fi Las Vegas.

Autoritățile de reglementare a jocurilor de noroc. trebuie să testați generatoarele de numere aleatoare ale aparatelor de slot, deoarece determină cotele reale la sloturi. Ei trebuie să se asigure că rambursează un procent minim din numerar depus în el. O mașină de sloturi cu un procent de plată de 95% ar trebui să plătească 95 de cenți pentru fiecare dolar depus în ea.