Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Linii de plată pentru sloturi

Tot ce trebuie să știți despre Sloturi Linii de plată

We nowadays have a wide variety of slots paylines numbers. Let’s look at a variety of slots paylines.

Linii de plată pentru sloturi

Astăzi avem o mare varietate de numere de linii de plată pentru sloturi. Puteți juca 5 linii de plată sau 25 de linii de plată sau aproape orice număr între ele. Să ne uităm la o varietate de linii de plată pentru sloturi.

5 Linii de plată pentru sloturi

5 sloturi pentru linii de plată au fost primele sloturi video lansate și au toate formele și dimensiunile. Unii oameni încă preferă aceste sloturi video cu 5 linii de plată pentru că sunt drăguțe și simple. Prin urmare, majoritatea producătorilor de software de cazinou online au o cantitate mare de aceste jocuri de sloturi oferite. Deși nu se compară cu adevărat cu rudele lor de 20 și 25 de linii în ceea ce privește combo-urile câștigătoare, se compară minunat când vine vorba de caracteristicile bonus și dimensiunea jackpotului.

9 Sloturi Exemplu de linii de plată

Silent Samurai is a 9 pay line slot with 5 reels, and was designed with a beautiful Oriental theme. Releases like i-Slots and lapperboard features upped the ante, and this is the response from the Novel Slots manufacturer. In essence, it's a new type of slot branding, and not new concept, but it is certainly a step in the right direction when it comes to game mechanics and graphics. The excellent visual appeal is boosted by the fact that many of the symbols animate after each spin.
Liniile de plată cu 9 sloturi ale lui Silent Samurai au o senzație retro și sunt bine executate grafic. Jucătorii pot paria până la zece monede pe linie, la o dimensiune maximă a monedei de cinci dolari, ceea ce înseamnă un pariu uriaș de 450 USD per rotire la setările maxime. În schimb, oferă câștiguri de până la cinci mii de monede. Una dintre noile funcții ale lui Silent Samurai este „redarea automată”, care este expusă implicit. Aceasta înseamnă că unul dintre butoane vă permite să alegeți cantitatea de rotiri pe care doriți să le jucați.

20 Sloturi Exemplu de linii de plată

Sir Winsalot este noul slot video Microgaming cu 5 role și 20 de linii de plată . Jocul este plin de funcții bonus și vă invită să plecați într-o căutare medievală pentru glorie.

Cele 20 de linii de plată de sloturi ale lui Sir Winsalot vă pornesc în călătoria înapoi către ținuturile legendare cu simbolul Knight Wild. După cum este obiceiul, acest simbol cavaler înlocuiește apoi toate celelalte simboluri posibile pentru a finaliza orice posibilă secvență câștigătoare pentru tine. Jocul are 2 simboluri Scatter. În primul rând, există simbolul Party All Knight. Trei dintre acestea vă vor face să primiți o invitație la jocul Beer Fest Bonus. În acest joc trebuie să alegi trei căni de bere dintre cele zece care ți se prezintă. Dacă alegeți cănile potrivite, veți scăpa de butoiul de petrecere cu bani în plus pentru a adăuga câștigul obișnuit la linia de plată. În al doilea rând, există funcția Rotiri gratuite, pe care o deblochezi obținând simbolul scatter Castle.

Linii de plată cu 25 de sloturi

Liniile de plată cu 25 de sloturi sunt marii tați ai sloturilor video online. 25 de sloturi de linii de plată oferă mai multe combo câștigătoare, au de obicei jackpot-uri mai mari și sunt, în mod normal, cele mai avansate jocuri de sloturi online.