Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Sfaturi pentru sloturi

Sfaturi pentru sloturi online – Câștigă la sloturi online

Some online slot tips such as stretching your bankroll, choosing your slot machine carefully and betting the maximum when playing progressive slots.

Întindeți-vă Bankroll-ul

Întindeți-vă bankroll-ul, adică , riscând mai puțin și jucând mai mult, îți crește șansele de a lovi o rotire câștigătoare. Începeți cu o monedă mică și creșteți-o doar dacă câștigați.

Alegeți-vă cu atenție mașina

Diferitele aparate de sloturi online se potrivesc diferiților jucători. Dacă sperați să obțineți un jackpot, atunci jucați pe o mașină progresivă. Dacă doriți să jucați o perioadă mai lungă de timp, dar doriți să câștigați ceva rezonabil, atunci încercați să găsiți o mașină cu un jackpot modest, dar cu o gamă bună de plăți pe masa lor de plăți.

Când jucați progresiv, pariați pe maximum

Dacă decideți că doriți să câștigați mare, jucați pe o mașină progresivă. Cu toate acestea, asigurați-vă că pariați numărul maxim de monede. Nu poți câștiga jackpot-ul major dacă nu ai pariat cu numărul maxim de monede. Mulți jucători pierd câștiguri uimitoare deoarece joacă pe mașini progresive, dar joacă cu un număr mic de monede. Dacă ai un bankroll mic, poți totuși să joci pe o mașină progresivă găsind o mașină care acceptă valori mici de monede – în acest fel poți paria în continuare cu numărul maxim de monede fără a cheltui prea mult pe rotire.

Know Where you Stand

Asigurați-vă că țineți evidența câștigurilor și pierderilor. Nu puneți monedele pe care le-ați câștigat înapoi în slotul din găleată, deoarece acest lucru vă va face ușor să pierdeți urma. Știind unde vă aflați, vă va ajuta să vă limitați sesiunile și, prin urmare, să vă limitați pierderile.

Rețineți limitele prestabilite

Setați limite și respectați-le. Acest lucru va reduce riscurile pe care le asumați prin limitarea sumei de bani pe care o puteți cheltui pe o mașină rece înainte de a trece mai departe. Decideți un bankroll pentru fiecare mașină pe care o jucați. Stabiliți o limită de tragere și pierdere. Nu este suficient să stabilim pur și simplu aceste limite; trebuie să te asiguri că te ții și de ele. Nu juca prin emoție sau sentimente instincte - pe termen lung vei pierde mai mult jucând astfel.

Să știi când să renunți

În afară de limitele prestabilite menționate mai sus. , trebuie să-ți stabilești obiective realiste. Odată ce ți-ai atins obiectivul, renunță. Nu rămâneți acolo pentru a pierde toate câștigurile. O creștere cu 25% a bankroll-ului este o țintă sensibilă și modestă de stabilit.

Alăturați-vă tuturor ofertelor de Slot Club

Multe cazinouri online oferă cluburi de sloturi gratuite, cu multe beneficii pentru jucătorii din forma de comps. Asigurați-vă că vă alăturați acestora și profitați de ele. Căutați, de asemenea, cazinouri online care oferă bani gratuit și puncte de recompensă – acest lucru vă va face ca banii să dureze mai mult.

Joacă în turnee de sloturi

Multe cazinouri online oferă turnee de sloturi gratuite. Acestea oferă câștiguri mari și merită să vă alăturați.