Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Sloturi Wild Cards

Cunoașterea sloturilor dvs. Wild Cards

Slots wild cards can earn you quite a large amount of money. Let’s look at a couple of games with great slots wild cards.

Slots Wild Cards

Slots wild cards vă pot câștiga o sumă destul de mare de bani. Să ne uităm la câteva jocuri cu cărți sălbatice de sloturi grozave.

20 Sloturi de linie de plată Sloturi de cărți sălbatice

Slots Oz este un slot video cu douăzeci de linii de plată, cu cinci role cu temă australiană, cu un slot gratuit. caracteristica de rotire. Cartile sălbatice ale sloturilor acestui joc înlocuiesc toate celelalte simboluri, inclusiv scatters. O combinație de cărți wild și scatter de 3+ va declanșa funcția tare prin care jucătorii pot câștiga până la douăzeci de jocuri gratuite. În timpul jocurilor tale gratuite, orice wild card implicat într-o plată va înmulți plata cu suma afișată.

Liniile de plată de 20 de sloturi ale lui Sir Winsalot te încep în călătoria ta înapoi către ținuturile legendare cu simbolul Knight Wild. După cum este obiceiul, acest simbol cavaler înlocuiește apoi toate celelalte simboluri posibile pentru a finaliza orice posibilă secvență câștigătoare pentru tine. Jocul are 2 simboluri Scatter. În primul rând, există simbolul Party All Knight. Trei dintre acestea vă vor face să primiți o invitație la jocul Beer Fest Bonus. În acest joc trebuie să alegi trei căni de bere dintre cele zece care ți se prezintă. Dacă alegeți cănile potrivite, veți scăpa de butoiul de petrecere cu bani în plus pentru a adăuga câștigul obișnuit la linia de plată. În al doilea rând, există funcția Rotiri gratuite, pe care o deblochezi obținând simbolul scatter Castle.

25 Sloturi pentru linii de plată Wild Cards

Slots O'Fish este un joc de slot video cu temă de pește, cu cinci role, 25 de linii de plată și funcție de rotiri gratuite. Cartile sălbatice ale sloturilor sale acționează ca un substitut pentru toate celelalte simboluri, cu excepția scatters. O combinație de trei sau mai multe scatters va aduce o funcție care vă va permite să câștigați până la douăzeci de jocuri gratuite. În timpul jocurilor gratuite, orice wild card implicat într-o plată va înmulți plata cu suma afișată.

Slots Gowild este un joc de slot video cu cinci role, 25 de linii de plată, cu o temă de animale sălbatice și o funcție de rotire gratuită. Wild cardurile acestui joc de slot înlocuiesc toate celelalte simboluri slot, cu excepția scatters.

40 de sloturi pentru linii de plată Wild Cards

Dolphin’s Tale este un slot video cu 5 role care oferă un grafic care depășește 40 de linii de plată. Puteți paria până la 200 de monede simultan și aveți șansa de a câștiga până la 300 000 de monede în schimb. Simbolurile de plată includ scatters, wild-uri (și wild-uri suplimentare), rotiri gratuite și multiplicatori.

Acest lucru va face ca aparatele de slot care plătesc jackpot-uri maxime mai mari să aibă un număr și mai mare de opriri virtuale, scăzând astfel, din păcate, șansele de câștig.