Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategia Umbrella

Strategia Umbrella

Se folosește strategia Umbrella pentru a juca sloturi de cazinou online cu 5 monede. Este considerată una dintre cele mai rigide strategii de sloturi online.

Strategia umbrelă în sloturile online de cazinou poate fi folosită pentru orice jucător, indiferent de fondurile sale – poate fi pur și simplu adaptată pentru a se potrivi nevoilor fiecărui jucător. Acest lucru se va potrivi pariorului agresiv și conservator, deoarece pot modifica cât timp doresc să petreacă pariind în fiecare etapă a modelului. Lucrul important este să rămâi la tiparul de creștere a pariurilor, pariând câteva rotiri la miza maximă și apoi scăderea pariurilor din nou.

Baza strategiei umbrelă

The modelul de pariuri în strategia umbrelă a jocului de sloturi de cazinou este să crești treptat numărul de monede pe care le pariezi și apoi să scazi treptat din nou. Modelul exact poate varia în lungime și eșalonarea sumelor de monede, totuși stilul de bază al modelului va rămâne același.

Factorii care pot influența modelul de pariere

sapien dignissim placerat. Mecenas Metus. Aenean hendrerit urna in nisl. Aliquam erat volutpat. Nullam id ante. Aliquam erat volutpat. Morbi mattis, urna id molestie ultricies, nisl nisi consectetuer ligula, quis rutrum nibh enim eget turpis. Proin ac purus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean pellentesque venenatis quam.

  • cât de agresiv sau de conservator joacă jucătorul
  • bankroll-ul său disponibil
  • cât de mult dorește să parieze

Modele în strategia umbrelă

Modelul din strategia umbrelă trebuie întotdeauna finalizat înainte de a începe din nou. Trebuie să începi întotdeauna jos, să crești și apoi să scazi din nou. Acest lucru trebuie făcut lent pe o perioadă lungă de timp sau cu o rulare rezonabilă cu un număr maxim de monede înainte de a scădea din nou.
Unele exemple de modele de strategie umbrelă pot include:
1-1 -3-3-5-5-4-4-4-2-2
Un model mai lung poate arăta cam așa:
1-1-1-1-3 -3-3-5-5-5-4-4-4-2-2-2-2
Un model alternativ poate arăta după cum urmează:
1-2- 3-4-5-5-5-4-3-2-1

Fiecare model limitează numărul de rotiri pe care le poate juca fiecare jucător cu numărul maxim de monede. Făcând acest lucru, strategia limitează suma de bani care poate fi pierdută jucând numărul maxim de monede prea mult timp. Jucătorii pot alege să joace un model și mai conservator al strategiei umbrelă atunci când joacă sloturi de cazinou online. Acest lucru ar implica să joci mai multe rotiri de monede mici înainte de a crește, mai încet, până la numărul maxim de rotiri de monede. Acest lucru vă va crește șansele ca aparatul să fie fierbinte atunci când jucați numărul maxim de monede.
Un exemplu de model mai conservator:
1-1-1-1-2-2-2-2-3-3-3-5-5-3- 3-3-2-2-2-2-1-1-1-1

Puteți alege să rămâneți la suma maximă de pariere pentru un număr mic de rotiri sau pentru un număr mai mare de rotiri. Totuși, nu rămâneți prea mult timp, altfel veți învinge scopul sistemului.

Nu uitați întotdeauna că, dacă vă atingeți limitele libere de atracție sau pierdere, trebuie să opriți jocul și să vă îndepărtați de mașinărie. Nici măcar nu ar trebui să termini modelul pe care ești în mijlocul pariurilor. Aceasta este o modalitate de a vă proteja atunci când jucați sloturi de cazinou online.