Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Înțelegerea sloturilor

Ghidul dvs. pentru înțelegerea sloturilor

Înțelegeți sloturile nu trebuie neapărat să înțeleagă sloturile pentru a putea juca, iar multor oameni le place să joace doar pentru distracție. Dar înțelegerea sloturilor vă va oferi un avantaj față de ceilalți jucători.

Top zece sfaturi pentru înțelegerea sloturilor

Nu trebuie neapărat să înțelegeți sloturile pentru a le putea juca și mulți oameni bucură-te de joc doar pentru distracție. Dar înțelegerea sloturilor vă va oferi un avantaj față de ceilalți jucători.

  1. Primul punct de reținut în drumul spre înțelegerea sloturilor este că ar trebui să jucați întotdeauna la cazinourile cu cele mai mari plăți. Cercetați-vă și nu vă pierdeți timpul la cazinouri cu procente mici de plată.
  1. Dacă jucați online, verificați mai întâi procentajele de plată și dacă jucați într-un cazinou real , jucați aparatele în zonele cu trafic intens. Amintiți-vă că aparatele cu trafic mare au, de obicei, procente de plată mai mari și plătesc mai des pentru a atrage alți jucători către aparate.
  1. În timp ce jucați în zona cu trafic intens, mai degrabă nu alegeți să jucați la 2 sloturi care sunt poziționate una lângă alta. Cazinourile pe teren folosesc un tip de schemă de plasare a sloturilor și, de obicei, poziționează aparatele cu plăți mai mari lângă aparatele cu plăți mai mici.
  1. Când sunteți pe cale să înțelegeți sloturile, va trebui să vă amintiți să citiți partea frontală. a mașinii. Asigurați-vă întotdeauna că înțelegeți programul sloturilor care este afișat pe partea din față a aparatului pe care alegeți să jucați.
  1. Este o strategie bună să încercați întotdeauna să jucați numărul maxim de monede permise, în special pe aparatele progresive. Când câștigați un jackpot, cu siguranță veți câștiga mai mulți bani.
  1. De asemenea, amintiți-vă că automatele cu valori mai mari plătesc în mod normal mai des decât aparatele cu valori mai mici.
  1. Dacă pur și simplu nu vă puteți permite Joacă numărul maxim de monede, mai degrabă downgrade la o mașină cu valori nominale mai mici și totuși joacă maximum monede. Este mai bine să jucați o mașină de 25c la maximum monede decât să introduceți câte un dolar la un moment dat în aparatul de dolar.
  1. Fiți în căutarea mai multor aparate cu linii de plată. Fiecare piesă succesivă de monede va deschide o linie de plată suplimentară.
  1. Încercați să evitați pierderile. Asigurați-vă că aparatul de sloturi înregistrează numărul maxim de monede. Acordați-vă suficient timp când depuneți monede pentru a vă asigura că acestea se înregistrează.
  1. Nu uitați că porcii lacomi sunt sacrificați. Mai degrabă renunțați în timp ce sunteți înainte.

În drumul spre înțelegerea sloturilor

Doar țineți minte aceste sfaturi și ar trebui să fiți bine. Desigur, există și multe superstiții care fac turul, de exemplu că vei câștiga mai mulți bani când trageți de mâner în loc să apăsați butoanele, deoarece acest lucru va crește rambursarea. Rețineți că generatorul de numere aleatoare este cel care decide ce rezultate veți obține. Singurul lucru pe care îl puteți face cu butonul sau cu mânerul este să îi spuneți când să scuipe următorul set de rezultate.