Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Mașini de slot video

Câștig la aparatele de slot video bonus

Mașinile de slot video bonus sunt uneori numite aparate de marcă, jocuri de participare, conținut de divertisment, aparate interactive sau sloturi bancare.

O introducere în aparatele de slot video

Mașinile de slot video bonus sunt uneori numite aparate de marcă, jocuri de participare, conținut de divertisment, aparate de recunoaștere a mărcii, aparate interactive sau sloturi bancare. Să ne uităm la cum să câștigi la aparatele video bonus.

Scopul principal al jocurilor cu sloturi video bonus este de a juca rolele pentru a obține o rundă de bonus video a doua șansă în care se află câștigurile reale.

Cum să identificați și să jucați sloturi video bonus

Mașinile video bonus sunt ușor de identificat pe măsură ce vă apropiați de aparat; veți vedea imediat mult mai multă grafică decât un slot de bază sau progresiv. Așteptați-vă la aproximativ 25 de simboluri sau mai multe pentru a umple ecranul slot machine. Butoanele bonus pentru sloturile video vor oferi până la douăzeci de linii de plată. Multe dintre aceste versiuni de sloturi vin în numere de bănuți, dar cu maxime de până la 225 de monede pentru bănuți și până la 45 de monede pentru nichel, ceea ce ar putea duce totuși la o experiență de joc costisitoare.

Generatorul de numere aleatorii , sau RNG, așa cum este abreviat, este foarte activ chiar și atunci când aparatul de sloturi este inactiv și cantitatea de posibilități și probabilități cu aceste sloturi bonus bogate în grafice este uluitoare. Același principiu al generatorului de numere aleatorii se aplică aici: odată ce trageți de pârghie sau apăsați butonul de rotire, decizia finală este luată. Plățile bonus la aparatele de slot video sunt mult mai frecvente, de obicei ceva la fiecare două sau trei rotiri.

Nu uitați să citiți toate informațiile postate pe aparate. Știu că probabil ați citit sau auzit asta înainte, dar acest lucru este crucial aici, deoarece există atât de multe opțiuni de plată. De asemenea, aruncați o privire la meniul de ajutor pentru sloturi care explică combo-urile/plățile câștigătoare ale jocului, regulile și liniile de plată care se înscriu pe grila ecranului mașinii de sloturi. În mod normal, există o stropire interesantă (și profitabilă) de simboluri scatter și wild pay care vă măresc câștigurile atunci când apar pe ecran.

Mașinile de slot video bonus Fapte și strategii

Mașinile de slot video bonus pentru punctele de top ar trebui să fie un factor care contribuie la alegerea tipurilor/versiunilor de bonus. Jackpot-urile secundare bonus pot plăti mai mult de zece mii de monede, iar jackpot-urile primare/top mai mult de o sută de mii, așa cum sunt imprimate pe aparatul de sloturi. Acesta este un indiciu important, deoarece 1 versiune bonus va plăti mai mult decât altele și va influența alegerea și denumirea care se potrivește planului dvs. de pariuri. Ar trebui să încercați întotdeauna să jucați toate liniile de plată pentru a profita de numeroasele combinații profitabile de plăți cu simboluri wild și scatter.

Cea mai bună strategie pe care o puteți folosi pentru sloturile video bonus este să încercați să jucați 1 sau 2 monede pe linie; prin urmare, o rotire de nouă până la optsprezece nichele nu este un pariu cu adevărat scump. Pe măsură ce vă construiți câștigurile, asumați-vă niște riscuri și încercați ocazional rotire maximă.