Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Ce sunt sloturile video

Sloturile video de cazinou online – Ce sunt sloturile video?|| |227

What are video slots? A brief history of video slots and comparison of video slots and online casino slots.

O introducere în sloturile video

Charles Fey probabil nu avea idee cât de mare era invenția sa când a proiectat Liberty Bell slot machine în 1895. Din acel moment nu s-a mai privit înapoi, iar producătorii de sloturi au lucrat de atunci la îmbunătățirea designului său, ajungând în sfârșit cu slotul video.

Există multe mii. varietati de sloturi video, unele cu până la 50 de linii câștigătoare, precum și jocuri speciale bonus extra. Acest lucru asigură mai multe câștiguri și o experiență de joc mai distractivă în general.

Sloturile video diferă de sloturile tradiționale prin faptul că apăsați un buton în loc să trageți un „braț”. Slot machines aveau inițial role mecanice, care se învârteau fizic. Pe măsură ce tehnologia și electronicele au luat stăpânire în lumea jocurilor de noroc, sloturile video s-au dovedit a fi mai populare, dezorientați-i pe ceilalți. Sloturile video pot avea până la șapte role. Dacă vă gândiți bine, toate sloturile online sunt într-adevăr sloturi video. Runda bonus pentru sloturile video este singurul lucru pe care majoritatea jucătorilor le iubesc. Rundele bonus fac sloturile mai interesante și le permit jucătorilor să câștige credite suplimentare prin finalizarea serii de noi provocări și sarcini.

Scurtă istorie a aparatelor de sloturi video

Mașina de slot electro-mecanică a fost inventat în 1964.
Bally Manufacturing a lansat mașina „Money Honey” care a avut cu mândrie câteva completări noi interesante pentru a o separa de predecesorii săi. Interiorul s-a bazat mai degrabă pe piese electronice decât pe arcuri tradiționale. Mai mult, au adăugat lumini, sunete, un buncăr pentru monede și alegerea de a paria mai mult de o monedă.

Primul aparat de slot video a ajuns la etajele cazinoului încă din 1975.
Walt Fraley a făcut istorie inventând primul joc video, numit „Fortune Coin”. Din păcate, jucătorii s-au dovedit puțin sceptici cu privire la tehnologie, iar jocurile nu au fost foarte populare. Jucătorii nu au avut încredere în noile role virtuale și au preferat totuși popularele sloturi cu role rotative.

În 1976, International Game Technology a intervenit.
Din fericire, International Game Technology (IGT) a înțeles potențialul și avantajele sloturilor video. Ei au decis să cumpere producătorul Fortune Coin și au folosit propria lor tehnologie unică pentru a proiecta o serie de jocuri noi interesante. Aceasta s-a dovedit a fi o alegere foarte înțeleaptă și au devenit al doilea cel mai mare designer de sloturi, concentrarea lor rămânând sloturile cu role video.

Pokerul video a devenit în sfârșit popular în 1979.
După video. Pokerul a fost inventat, era doar o chestiune de timp până când toate sloturile video să devină mai populare. Jucătorii au apelat rapid la aparatele de video poker și mulți alți designeri și producători au început acum să introducă primul val de sloturi video.

Inovațiile, jocurile bonus și jackpot-urile progresive asociate s-au îmbunătățit de atunci. Deși nu au existat progrese majore, producătorii de sloturi au lucrat în mod constant și au adăugat funcții noi și interesante la sloturile video, încă din anii optzeci. O adăugare interesantă a fost conectarea jackpot-urilor la progresii în rețea largă, precum și invenția jocului bonus. Prin conectarea jackpot-urilor la rețele progresive, cazinourile pot oferi acum cu ușurință jackpot-uri de mai multe milioane de dolari care cresc și sunt lovite frecvent.