Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Video Poker gratuit

Importanța Video Pokerului gratuit

Apart from playing video poker for money, you can also play free video poker online. When learning video poker, the free play mode can be very helpful.

O introducere în Video Poker

Toți pasionații de jocuri de noroc știu ce este video pokerul. Practic, este o versiune modificată de poker pe care o poți juca pe mașini. La suprafață, video pokerul seamănă cu sloturile, deși asemănările se termină în acel moment. Video pokerul, pentru că implică nu doar noroc, ci și un anumit nivel de îndemânare și strategie, câștigă din ce în ce mai mult în popularitate în întreaga lume.

Puteți juca video poker nu doar în cazinourile de teren în zilele noastre, dar și la cazinourile online. O idee bună este să jucați jocul la cazinourile online și la sălile de poker, deoarece acolo aveți opțiunea între două moduri de joc – video poker cu bani reali sau video poker gratuit. În timp ce conceptul de a juca video poker gratuit la un cazinou online poate suna ciudat, există motive puternice pentru care ar trebui să joci în modul gratuit, mai ales dacă ești începător sau un jucător care nu este prea bun la jocul lui.

Joc gratuit de video poker

Așa cum am menționat mai sus, jocul de video poker gratuit este important dacă ești un nou venit sau cineva al cărui joc nu s-a maturizat încă suficient. Permițându-vă să jucați video poker gratuit, cazinourile online și camerele de poker vă oferă posibilitatea de a vă ridica jocul. Deoarece nu plătiți bani pentru a juca video poker gratuit, puteți juca jocurile de câte ori doriți.

Jucând în mod repetat, dacă sunteți serios să vă îmbunătățiți jocul, puteți învăța la lungime despre nuanțele jocului. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale jocului de video poker gratuit – ai șansa de a exersa și de a-ți aduce jocul. Nu numai că ajungi să exersezi, ci și să înveți noi aspecte ale jocului, noi trucuri ale meseriei, ca să spunem așa.

Cu fiecare joc de video poker gratuit pe care îl joci, poți învăța punctele fine ale jocului. Puteți, pentru început, să vă creșteți familiaritatea cu regulile și cu diferitele cuvinte și expresii asociate cu video pokerul. La un alt nivel, te apuci și de aspectul strategic al jocului. Ceea ce înseamnă în mod efectiv acest lucru este că, fără să plătești bani, te antrenezi pentru a fi un jucător mai bun – asta este ceea ce, practic, jocul de video poker gratuit îți permite să faci.

Și nu doar amatorii și începătorii sunt cei care juca video poker gratuit. De multe ori și jucătorii profesioniști și experții joacă video poker gratuit, când simt nevoia să se întoarcă la planșa de desen și să lucreze puțin la jocul lor sau dacă nu au chef să parieze, dar au chef să joace video poker oricum.

Cum să joci video poker gratuit

Poate te întrebi cum poți juca de fapt video poker gratuit. Aceasta este partea mai simplă, de fapt. Puteți descărca software-ul cazinoului online sau al camerei de poker pe desktop și să înregistrați un cont la cazinoul/sala de poker în cauză. Dacă cazinoul sau camera de poker are o versiune de joc instant/Flash a software-ului, puteți juca video poker gratuit chiar la cazinou, fără măcar să descărcați software-ul.

Fie că descărcați software-ul sau optați pentru versiunea de joc instantaneu, trebuie să înregistrați un cont la cazinou/camera de poker. După ce deschideți un cont la ei, aveți opțiunea de a juca pe bani reali sau de a juca gratuit. Alegeți opțiunea Joacă gratuit și începeți.