Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cum să jucați video poker

Cum să jucați video poker – Învățați să jucați video Poker

Video pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou online și este foarte ușor să înveți cum să joci video poker. Există multe jocuri disponibile la cazinourile online și unul dintre cele mai căutate jocuri este video pokerul. La fel ca toate jocurile noi, există întotdeauna ceva de învățat – și pentru a juca bine aceste jocuri, cu cât cineva știe mai multe despre joc, cu atât va fi mai ușor să câștigi. Jocul în forma sa actuală există de aproape 40 de ani, dar abia în ultimul deceniu video pokerul online a fost atât de accesibil. Acest lucru a deschis ușa jucătorilor de video poker online din întreaga lume să experimenteze unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou pe teren.

Ce este video poker-ul?

Video pokerul este în esență o combinație de poker de bază cu 5 cărți și sloturi. Dacă un jucător are cunoștințe de bază despre poker, atunci jocul ar trebui să fie ușor de înțeles într-o perioadă foarte scurtă de timp – și chiar și cei care nu au idee cum să joace video poker ar trebui să aibă mici probleme.

Cum merge?

Pentru a începe, jucătorul trebuie să plaseze minim un credit ca pariu. Acest credit unic va varia între cazinourile online și versiunea de video poker care se joacă. Jucătorul are opțiunea de a juca între unu și cinci credite, cinci credite fiind numite „pariul maxim”.

Deși există merite să joci pariul maxim tot timpul datorită faptului că plățile va fi mai mare, acest lucru va scădea și bankroll-ul unui jucător de 5 ori mai repede decât jocul cu credite individuale dacă norocul nu este de partea jucătorului. Acest lucru ar trebui să depindă de nivelul de experiență, precum și de cât de mult este pregătit jucătorul să piardă. Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să aibă în vedere că doar pariurile maxime sunt eligibile pentru jackpot-ul progresiv.

Cărțile sunt apoi împărțite – 5 în total – iar jucătorul trebuie să decidă ce cărți să păstreze și pe care să le arunce. Cărțile care au fost aruncate vor fi apoi împărțite din nou și acestea sunt cărțile care simbolizează mâna finală.

Cum câștigă un jucător?

Fiecare mână are un rang diferit și aceasta va determina cât de mult este plătit jucătorul pentru o mână câștigătoare. Această listă de plăți ar trebui să fie afișată în zona de video poker online. Un jucător câștigător va avea, de asemenea, opțiunea de „dublare”. Acest lucru funcționează prin computerul trage o singură carte și jucătorul trebuie să aleagă o carte cu fața în jos. Dacă această carte este mai mare decât cartea computerului, câștigul jucătorului se va dubla.

Deși există multe varietăți de video poker, cea mai comună condiție prealabilă pentru o mână câștigătoare este o pereche de jack-uri care ar trebui să plătească unul. catre unul. Pe măsură ce mâinile devin mai puternice, la fel și suma pe care o primește un jucător devine mai mare.

Mult noroc

O mare parte din pokerul video se rezumă la noroc și există anumite moduri de a juca jocul care ar trebui să mărească șansele ca un jucător să câștige mai mari.