Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Istoria video pokerului

Istoria Video Pokerului – Cum s-a dezvoltat Video Pokerul

Video pokerul este o combinație de poker și sloturi, iar originile video pokerului este o poveste interesantă.

De la tobe la câștiguri

În esență, video pokerul este un combinație de bază de poker cu 5 cărți și sloturi. Prima mașină de slot a fost dezvoltată în 1891. Acest joc folosea 50 de simboluri de cărți în 5 tobe diferite. Cu 52 de cărți într-un pachet, nu era loc pentru 2 cărți. Acest lucru a dus la scăderea cricului și a zecelor de pică, iar șansele de a ateriza o chintă de vârf au scăzut. Aceasta este, de asemenea, reputată a fi prima dată când a fost implementată o „margine a casei”. Deși acest joc poate suna arhaic, există o mică diferență de principiu între acest joc și ceea ce știm ca sloturile de astăzi. Jucătorii din acele vremuri erau premiați cu băuturi sau trabucuri pentru aterizarea simbolurilor câștigătoare.

Câțiva ani mai târziu, în 1899, Charles Frey a dezvoltat Liberty Bell. Acest aparat de slot a înlocuit simbolul cărții de bază cu de la predecesorii săi cu inimi, pică, clopoței și potcoave. Jucătorii ar putea revendica un câștig dacă lovesc o serie de simboluri. Au trecut ani până când simbolurile de poker vor apărea din nou.

Pierrele de pas

Abia mai târziu, în 1970, Dale Electronics a dezvăluit aparatul de video poker Poker-Matic. Acest joc a crescut în popularitate și a fost găsit în curând împodobând podelele celor mai bune cazinouri din lume. Mulți se așteptau ca elita să vadă noua mașină minune. Cu toate acestea, nu a fost cazul. Abia în 1975, slotul video a fost introdus de Walt Fraley în Las Vegas. Din nou, acestea nu au început prea bine, deoarece mulți jucători nu aveau încredere în plăți, deoarece nu vedeau nicio role învârtindu-se.

Toate acestea s-au schimbat în 1979, când IGT și-a dezvoltat jocul Draw Poker. Jocul a folosit aceeași tehnologie ca și jocul din 1975, dar din anumite motive a fost mai bine acceptat de lumea jocurilor de noroc.
Anii 1980 au anunțat o nouă eră pentru popularitatea video pokerului. Pe măsură ce cererea a crescut, la fel a crescut și gama acestor mașini. Mașinile de video poker au început să apară în toate cazinourile din întreaga lume. Pe măsură ce tehnologia s-a îmbunătățit, au început să fie introduse și mai multe variante de video poker.

Era digitală

Apariția World Wide Web la începutul anilor '90 a fost cea mai mare lovitură pentru video. poker. În câțiva ani, video pokerul a fost disponibil pentru milioane de oameni din întreaga lume, cu nimic mai mult decât o simplă conexiune dial-up. Această expunere, precum și noua tehnologie, au sporit jocul la noi culmi. Pe măsură ce vitezele au crescut și granițele dintre națiuni au fost rupte în spațiul cibernetic, popularitatea a crescut. Țările care nu au nici măcar cazinouri terestre au acum acces la cazinourile virtuale ale lumii.

Unde ne aflăm astăzi

Microgaming a fost prima companie de dezvoltare de software care a introdus software pentru online cazinouri în 1994. De atunci, multe alte companii s-au alăturat și video pokerul este unul dintre jocurile de bază ale tuturor cazinourilor online găsite astăzi.