Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cote Video Poker

Înțelegerea cotelor Video Poker

Video Poker cotele la poker pot fi afectate de joc. Pentru a alege o strategie ideală pentru joc, începeți prin a înțelege cotele la video poker. În timp ce aparatele de video poker și aparatele de sloturi pot arăta similare, ele sunt diferite în multe privințe. Una dintre cele mai mari diferențe este că procentele de plată la sloturi sunt setate, ceea ce le oferă cote generale slabe, în timp ce cu o strategie bună îți poți crește șansele la video poker.

Înțelegerea cotelor de video poker te ajută să alegi o mașină|| |229

Different video poker machines offer different odds to the player. It is important to understand video poker odds in order to know which machines to choose and which to avoid. In Jacks or Better video poker (the most popular video poker variation) you should be on the lookout for 9/6 machines. This means that the machine will pay out 9 coins for a Full House and 6 coins for a Flush. You may also see 8/5 machines and in places such as airports, you may get as low as 7/5 machines. Avoid the machines with the low odds if you are a regular video poker player. If however you play rarely, these odds will make little difference to your overall outcome.

Șansele de a primi o anumită mână

Șansele de a primi o anumită mână în video poker sunt stabilite de la inceput. Înțelegerea acestor cote vă poate ajuta să decideți ce cărți să țineți și ce cărți să aruncați. Cu alte cuvinte, dacă aveți șanse mai mari să vi se împărtășească o anumită carte pentru a face o anumită mână peste o altă carte și mână, această cunoaștere vă va ajuta să luați o decizie care vă va crește șansele de câștig.

Original Hand Dealt

Sfaturi pentru a vă crește șansele la Video Poker

Urmând o strategie optimă în video poker, vă puteți crește șansele până la punctul în care aproape că nu există avantaj. Trebuie să pariezi întotdeauna numărul maxim de monede posibil. Dacă faceți acest lucru, nu numai că vi se vor oferi runde bonus, dar dacă veți atinge culoarea regală, veți fi plătit în mod semnificativ. Asigurați-vă că jucați la o mașină de video poker care plătește cel puțin 4.000 de monede pentru o chintă regală cu maximum de monede. Nu păstrați trei cărți la chintă sau la culoare; țintește mai degrabă spre mâinile inferioare. Nu ar trebui să trageți niciodată o carte când aveți o chintă interioară în mână, cu excepția cazului în care aveți cel puțin trei cărți mari (cărți de zece sau mai mult). Nu păstrați o carte foarte mare cu o pereche – păstrați perechea și aruncați cartea mare.