Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Plăți pentru Video Poker

Totul despre Tabelul de plăți

Cunoașterea plăților de video poker vă oferă o idee corectă despre cât de mult aveți de câștigat pentru o anumită mână câștigătoare.

Plățile de video poker - o introducere

Video pokerul nu este, așa cum am eu am subliniat mai devreme, doar despre noroc, este și despre îndemânare. Când îți folosești abilitățile, cu siguranță ai dori să câștigi și să câștigi mai mulți bani – cu toții dorim să câștigăm mai mulți, mai ales când vine vorba de bani. Deci, de unde știi cât valorează de fapt o mână pe care ai creat-o cu cărțile care ți-au fost împărțite? Aici intervine conceptul de plăți de video poker.

Termenul „plăți de video poker” se referă în esență la suma de bani pe care o vei câștiga pentru o anumită mână câștigătoare. În acest articol, vom discuta totul despre plățile de video poker.

Elementele de bază ale plăților de video poker - Introduceți tabelul de plăți

Plățile, după cum știți, sunt banii pe care îi primiți pentru câștigarea unui joc. Luați un scenariu în care mâna finală este o culoare și asta este suficient pentru a câștiga jocul. Acest scenariu este foarte posibil – o combinație de îndemânare și noroc poate face acest lucru real. Acum luați un alt scenariu, în care o pereche de cricuri este suficientă pentru a câștiga. Ai câștigat jocul în ambele cazuri. Cu toate acestea, ați câștigat aceeași sumă de bani în fiecare caz? Răspunsul ar fi „nu”.

Când te uiți la diferitele mâini câștigătoare în video poker, sau chiar în poker, de altfel, vei vedea că există o ierarhie specifică a întregului concept de câștig. mâinile. Deși ierarhia poate să nu însemne prea mult în jocul în sine, luând în considerare, într-o anumită situație, o pereche de jack-uri, deși evaluată scăzut în întreaga listă de mâini câștigătoare, este suficientă pentru a câștiga jocul, cu siguranță contează când vine vorba de plata. Plata pentru o culoare ar fi mai mare decât cea pentru o pereche.

Într-un scenariu de joc real, amintirea plăților pentru diferite mâini ar putea fi foarte dificilă, având în vedere că plățile depind și de suma pe care o au pariat. Ar fi prea multă matematică pentru a avea grijă. Deci, care este o modalitate bună de a vă asigura că vă amintiți toate plățile diferite pentru diferite mâini? Aici puteți folosi un instrument foarte la îndemână – tabelul de plăți.

Mai multe despre Tabelul de plăți pentru video poker

Tabelul de plăți pentru video poker este un ajutor foarte util pentru orice video poker. jucători; acesta nu este ceva pe care doar jucătorii noi îl folosesc și la care alții se încruntă. Orice jucător sensibil ar face bine să folosească unul, pentru că nu există o modalitate mai bună de a-și aminti toate plățile pentru video poker. În esență, tabelul de plăți de video poker conține o listă de plăți pentru diferitele mâini câștigătoare posibile într-un joc. Acum, aceasta poate fi o listă foarte exhaustivă, de unde vine valoarea adăugată reală.

Fiecare tip de joc în video poker are propriul său tabel individual de plăți pentru video poker. În cazul unei mașini de video poker, veți găsi tabelul de plăți de video poker fixat de obicei pe aparat sau îl puteți găsi și pe monitorul aparatului. Pentru aparatele de video poker de pe teren, plățile pot să nu fie aceleași pentru două aparate diferite, chiar dacă ambele au același joc pe ele. În cazul video-poker-ului online, veți găsi tabelul de plăți pe monitor.