Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Reguli pentru video poker

Reguli pentru Video Poker – Cum să jucați Video Poker

Regulile video pokerului nu sunt foarte complicate, iar rangurile mâinilor video pokerului sunt esența regulilor video pokerului. Ca orice joc nou, un jucător trebuie să învețe regulile înainte de a începe să joace. Din fericire, regulile video pokerului sunt destul de ușoare în comparație cu multe alte jocuri de cazinou online. Dacă un jucător a mai jucat la sloturi și are o înțelegere de bază a pokerului, atunci lucrurile vor merge și mai bine.

Rangurile cărților

Primul lucru pe care jucătorii trebuie să-l înțeleagă este cum sunt cărțile. clasat la video poker. Jucătorii vor observa că rangurile cărților sunt la fel ca majoritatea celorlalte jocuri de cărți, clasate de la cel mai mare la cel mai mic.

As, Rege, Regina, Valet, Zece, Nouă, Opt, șapte, șase, cinci, patru, Trei, Doi, As (din nou). Motivul pentru care Asul este clasat atât cel mai înalt, cât și cel mai jos este că o combinație câștigătoare poate fi „As, Two, Three, Four, Five” sau „Te, Jack, Queen, King, As.”

Mână Clasamente

Există multe versiuni de video poker, dar toate se încadrează în anumiți parametri. Deși plățile pot varia, există o regulă de bază care poate fi urmată.

Mâinile sunt judecate numai după ce unui jucător i s-au împărțit cărțile de înlocuire. Aceasta înseamnă că cele cinci cărți care se află în fața unui jucător trebuie să adună până la una dintre următoarele mâini pentru a câștiga.

Următorul tabel funcționează din ipoteza că a fost plasat un pariu maxim.

  • Royal Flush = 2000 de puncte. Aceasta este o culoare chintă, cu Asul ridicat. În esență, Ten, Jack, Queen, King și As, toți de același costum.
  • Straight Flush = 250 de puncte. Aceasta este o chintă și se poate întâmpla atunci când cinci cărți sunt consecutive și sunt, de asemenea, în aceeași culoare. De exemplu:  Trei de treburi, Patru de treburi, Cinci de treburi, șase de treburi și șapte de treburi.
  • Patru de treburi = 125 de puncte. Sunt patru cărți de aceeași valoare.
  • Full House = 40 de puncte. Acesta este un trei de un fel și o pereche în același timp, alcătuind cele 5 cărți.
  • Flush = 25 de puncte. Aceasta înseamnă că toate cărțile din mână au aceeași culoare.
  • Straight = 20 de puncte. Acest lucru se întâmplă atunci când toate cele cinci cărți sunt consecutive. De ex.: Trei de cleme, Patru de pică, Cinci de cleme, Șase de diamante și Șapte de inimi.
  • Trei de un fel = 15 puncte. Sunt trei cărți de aceeași valoare.
  • Două perechi = 10 puncte. Acestea sunt oricare două perechi de cărți.
  • Pereche = 5 puncte. Aceasta înseamnă că două cărți din mâna ta au aceeași valoare. În majoritatea jocurilor de video poker, acestea trebuie să fie Jack-uri sau mai bune.

Pariați cu înțelepciune

Având în vedere că fiecare pariu costă 5 „puncte” sau credite, este recomandabil să pariați un minim de un credit dacă bankroll-ul cuiva nu este suficient de substanțial pentru a risca pariuri maxime tot timpul. Acest lucru, totuși, va reduce jucătorul de la câștigarea jackpot-ului progresiv.