Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Mașini de sloturi pentru video poker

Înțelegerea aparatelor de sloturi pentru video poker

Video poker machines and slot machines are similar, however there are significant differences between the two. Video poker slot machines are both similar and different to classic slot machines. These comparison lie in the way the machines look, the games that are played on them and their functions. It is important to understand the differences between the two types of machines before you begin to play video poker slot machines.

Asemănări între Slot Machines de Video Poker și Slot Machines

Cea mai evidentă asemănare între aparatele de slot video poker și sloturile clasice sau aparatele de slot video se află în felul în care arată. Jucătorii stau în fața ambelor tipuri de mașini verticale și le operează folosind monede. Au fie o pârghie, fie, mai frecvent, la mașinile moderne, un buton de apăsat pentru a începe jocul. Există, de asemenea, un hopper pe ambele aparate pentru ca jucătorul să colecteze orice bani sau câștiguri de bilete.

Mașinile de video poker și aparatele de sloturi sunt de obicei produse de aceeași companie IGT. Ambele aparate sunt, de asemenea, capabile să ofere opțiuni de jackpot progresiv.

Atât aparatele de video poker, cât și aparatele de slot sunt operate cu ajutorul unui generator de numere aleatorii (RNG) care asigură că rezultatul tuturor cărților împărțite sau simbolurilor filate sunt complet aleatorii și corecte.

Diferențe între Slot Machines de Video Poker și Slot Machines

Principala diferență dintre Slot Machines de Video Poker și Slot Machines este jocul pe care îl jucați pe fiecare. În timp ce mașinile pot arăta la fel, scopul jocurilor și modul în care le jucați sunt semnificativ diferite. La aparatele de slot de video poker, joci un joc similar cu pokerul de masă de cazinou – vi se împărtășesc cărți cu care vi se cere să faceți cea mai bună mână de poker posibilă. Apoi, puteți schimba cărțile din mâna dvs. cu cărți noi care vă sunt împărțite, iar câștigurile sunt calculate în funcție de mâna finală pe care o dețineți. Pe de altă parte, aparatele de slot au role care învârt simboluri și tu rotiți roata în speranța că simbolurile necesare se vor alinia pentru a oferi o combinație câștigătoare. Nu puteți afecta rezultatul jocului la o mașină de slot, cu excepția sumei de bani pe care pariați și a liniilor pe care pariați.

O altă diferență majoră între aparatele de video poker și aparatele de slot constă în utilizarea generatorului de numere aleatorii. Procentul de rambursare al unei mașini de video poker poate fi calculat relativ simplu, deoarece se bazează pe șansele de a primi o anumită carte dintr-un pachet de 52 sau 53 de cărți (în funcție de variația de video poker pe care o jucați). Pe de altă parte, procentul de rambursare al mașinilor de slot este imposibil de determinat uitându-ne la aparat, deoarece aceste mașini plătesc un procent din suma de bani care este depusă prin ea.

Există diferențe semnificative. în potențialul de plată al aparatelor de slot video poker față de aparatele de slot. Mașinile de video poker pot plăti de la 97%, în timp ce aparatele de sloturi pot plăti de la 91%. Este necesară îndemânarea în jocul de video poker, care poate îmbunătăți șansele jucătorului, în timp ce jocurile cu sloturi sunt un joc de pură întâmplare.