Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Strategia de video poker

Strategie de video poker – Câștigă la Video Poker

Castigul la video poker nu necesită multă strategie, dar înțelegerea modului în care funcționează video poker este un început bun. Video pokerul este o ușoară anomalie. Jocul de video poker combină strălucirea și strălucirea sloturilor cu intriga și subtilitatea pokerului. Este posibil să câștigi mare la video poker. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care un jucător le poate face pentru a îmbunătăți dramatic șansele de câștig.

Înțelegeți cum funcționează jocul

Pentru a înțelege cum să puneți împreună o strategie solidă, trebuie este de maximă importanță să înțelegem mai întâi exact cum funcționează jocul. Construirea unei baze solide este imperativă și acest lucru se poate face jucând cât mai mult video poker posibil. Primul loc de început este să citiți regulile de video poker și să aflați cum sunt toate clasate mâinile.

Joacă gratis

Există multe cazinouri online care oferă jocuri gratuite online. Aici este cel mai ușor să înveți cum să joci video poker online fără a avea riscul de a pierde bani. Doar pentru că un jucător are experiență nu înseamnă neapărat că nu există nicio șansă de a pierde, înseamnă doar că, cu cât un jucător are mai multă experiență, cu atât sunt mai puține șanse de a face greșeli de novice care ar putea duce la luarea deciziilor proaste.

Joacă pentru jackpot-ul progresiv

Un sfat bun este să joci o mașină de video poker care este conectată la un jackpot progresiv. Singurul dezavantaj al acestui lucru este că jucătorul trebuie să parieze maxim pentru a fi eligibil pentru jackpot-ul progresiv. Dacă bankroll-ul tău este substanțial, atunci ar trebui să pariezi maxim. Plățile sunt de 5 ori mai mari, iar jackpot-ul progresiv ar trebui să merite cu atât mai mult timp dacă îl câștigați.

Joacă în funcție de bankroll

Totuși, dacă ai limitat fonduri ar trebui să jucați mai responsabil și să pariați cu unul sau două credite odată. Este mai important să prelungiți timpul de joc decât să vă aruncați rapid tot bankrollul.

Renunțați când sunteți înainte

Dacă se întâmplă să câștigați mare, nu intrați capul tău că norocul este de partea ta. Ar trebui să încasați imediat ce ați câștigat, astfel încât să nu fiți tentat să aruncați totul pentru că sunteți prea nerăbdător.

Nu fi prea lacom

O mână câștigătoare. în video poker vă va permite opțiunea de dublare. S-ar putea să fii tentat să faci asta și, dacă câștigi, atunci bine pentru tine. Problema este că vi se va cere să vă dublați din nou. Nu ar trebui să fii tentat. Mai degrabă fii mulțumit de ceea ce ai câștigat și evită să fii lacom.

Fă-ți temele

Există multe site-uri web dedicate video pokerului online. Cel mai bun lucru de făcut este să citiți despre care cazinouri sunt cele mai reputate și, de asemenea, să citiți despre care cazinouri plătesc cel mai mult. Dacă un cazinou nu a plătit o sumă mare de ceva timp, nu înseamnă că cazinoul este pe cale să o plătească.