Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Coronavirus Betting Cap To Be Introduced?

Va fi introdusă plafonul de pariuri pentru coronavirus?

Se estimează că jocurile de noroc online vor crește în timpul Coronavirusului autoizolant, parlamentarii din România au încurajat companiile de pariuri să aibă grijă de pariori, impunând un plafon de pariere de 50 de lire sterline pe zi.

Un grup multipartit de parlamentari, incluzând Iain Duncan Smith (conservatori), Carolyn Harris (muncă) și Ronnie Cowan (SNP), a trimis o scrisoare Consiliului de pariuri și jocuri de noroc, implorând companiile de jocuri de noroc să își păstreze clienții în siguranță.

The ace, king, queen, jack, and ten of diamonds make a royal flush in front of piles of green, blue, black, red, and yellow poker chips

Credit:Wallpaper Flare

The Deputații și-au exprimat îngrijorarea că ar putea exista o creștere în activitatea de jocuri de noroc, scriind: 

„Suntem profund îngrijorați de faptul că, pe măsură ce pătrundem din ce în ce mai mult în această criză, tot mai mulți oameni vor apela la jocurile de noroc online ca o distragere a atenției.”

Ei îndeamnă companiile să rezolve acest lucru introducând o limită zilnică a jocurilor de noroc de 50 GBP, spunând: 

„Dacă industria s-ar impune singură o limită zilnică de 50 GBP... ar fi o demonstrație clară a faptului că industria este dispusă să acționeze responsabil și să facă tot ce le stă în putință pentru a proteja societatea și finanțele oamenilor, în acest moment îngrozitor.”

Grupul adaugă că industria jocurilor de noroc ar trebui să blocheze pariorii să creeze un număr de conturi diferite – să eluda orice limite zilnice – și cere ca companiile de pariuri să sprijine rapid persoanele care prezintă simptome de jocuri de noroc problematice.

Eight piles of white, red, green, and blue poker chips are lined up in front of a deck of cards spread across a blue betting table

Credit:Pixabay

Unul dintre cei mai înalți membri ai NHS și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea că experiența sa arată că companiile de pariuri nu acordă prioritate siguranței dintre jucătorii lor.

Matt Gaskell, care este liderul clinic al clinicilor de jocuri de noroc NHS din nord, a explicat: 

„În clinicile noastre, unele dintre cele mai dăunătoare jocuri de noroc sunt cele care se diversifică la pariuri pe lucrurile noastre. pacienții nu știu nimic despre.

„Industria continuă să facă tot posibilul pentru a crește profiturile, a menține jucătorii cufundați și în joc continuu, în detrimentul vieții oamenilor.”

Seven empty slot machines are lined-up next to each other

Credit:Wikimedia

Jocuri de noroc ar trebui să fie întotdeauna despre un singur lucru – să te distrezi.

Ar trebui să practici întotdeauna jocuri de noroc responsabil, plasând doar numărul și mărimea pariurilor pe care te simți fericit să le faci – așa cum explică campania Grupului Senet: „ Când distracția se oprește, oprește-te.”