Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Coronavirus To Cancel The WSOP?

Coronavirus va anula WSOP?

Cu OMC susținând că coronavirusul va avea un efect „substanțial” asupra comerțului global, profesioniștii din poker s-au aliniat pentru a susține că va duce la anularea celei de-a 51-a Serii Mondiale de Poker (WSOP).

Doug Polk este unul dintre profesioniștii de profil cel mai înalt care se întreabă dacă coronavirusul va forța anularea WSOP din vara 2020 din Las Vegas.

Postând pe Twitter, Polk pune o serie de întrebări și ridică o serie de puncte cu privire la amenințarea virusului la adresa WSOP.

Doug spune că restricțiile de călătorie cauzate de coronavirus ar putea anula WSOP 


Polk a continuat să-și posteze șansele prezise pentru pariuri pe faptul că nu există WSOP 2020.

Doug Polk dorește anularea cotei de 20:1 la WSOP din Las Vegas

Tweeturile lui Polk au văzut interacțiunea unora dintre colegii săi profesioniști de poker, cu Liv Boeree și Christian Harder printre jucători. spun că cred că există șanse ca WSOP să fie anulat.

Liv Boeree crede că anularea WSOP este de 10-30% 

Christian Harder consideră că șansele ca WSOP să fie anulate sunt scăzute 

La rândul său, WSOP a fost să răspundă rapid la îngrijorările că evenimentele din Las Vegas ar putea fi forțate să se reprograma – declarând că în prezent nu are intenția de a face acest lucru.

Vorbind cuPoker News Daily, vicepreședintele WSOP pentru comunicare corporativă, Seth Palansky, a explicat: 

„Suspectăm COVID-19 (descrierea medicală a virusului) evoluează cu mare atenție și nu au de gând să anuleze WSOP.”

Acest lucru poate determina Polk și colegii săi să revizuiască orice pariuri pe care intenționează să le facă.

Poker cards

Deși WSOP ar putea fi ferit de anulare, un eveniment care se confruntă cu un risc real de a fi amânat este Jocurile Olimpice de vară din 2020.

Jocurile Olimpice sunt programate să aibă loc în perioada vineri, 24 iulie - duminică, 9 august, evenimentul fiind găzduit la Tokyo, Japonia – o națiune care a raportat1.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Ministrul Olimpic al Japoniei,Seiko Hashimoto, a sfătuit guvernul că face „face tot ce putem” pentru a se asigura că Jocurile se desfășoară conform planului. ”

Cu toate acestea, ea a mai remarcat că contractul de la Tokyo cu Comitetul Olimpic „cere ca Jocurile să aibă loc în 2020”, ceea ce „ar putea fi interpretat ca permițând o amânare.”

Noi sperăm că ambele evenimente grozave pot avea loc, dar sănătatea trebuie să fie prioritatea – dacă anularea lor reduce riscul de răspândire a coronavirusului, atunci este un preț care merită plătit.