Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Earn royal rewards at Roxy Palace

Câștigă recompense regale la Roxy Palace

Royal Palace este caracteristica de recompense pentru membri a Roxy Palace unde puteți obține bonusuri, rotiri gratuite și multe altele.

Majoritatea cazinourilor online oferă bonusuri grozave de bun venit pentru a vă face să vă înscrieți, dar apoi promoțiile devin puține și îndepărtate. Roxy Palace adoptă o abordare diferită, totuși. La acest cazinou online, există un program de recompense care rulează în mod constant – verificați-l astăzi.

Programul se numește Palatul Regal și este complet gratuit să vă înscrieți. Aveți nevoie de un cont Roxy Palace, pentru carevă puteți înscrie astăzi.

Odată ce obțineți contul, trebuie să vă înscrieți la Royal Programul membrilor Palatului.Puteți face acest lucru pe site-ul Roxy Palace.

După aceea, tot ce trebuie să faceți este să vă verificați notificările pentru a vedea ce oferte sunt disponibile. Dacă doriți să primiți oferta, trebuie doar să urmați instrucțiunile. Aceste instrucțiuni vor includeefectuarea unei depuneri în contul tău Roxy Palace.

Recompensele pe care le primești ar putea fi rotiri gratuite, sume de bonus de cazinou și multe altele.Conectează-te la contul tău Roxy Palace astăzi pentru a începe. Obții gratuite sunt întotdeauna distractiv și există o mulțime de ele disponibile la Roxy Palace.

Dacă trebuie să vă înscrieți mai întâi,înregistrați-vă astăzi și primiți un bonus de bun venit genial. De fapt, ai de ales dintre două. Primul este un bonus de bun venit de 10 GBP pe care îl puteți obține doar prin înscriere; nici măcar nu trebuie să faci o depunere. A doua opțiune este un bonus de potrivire a depozitului – Roxy Palace vă va dubla depunerea până la 100 GBP.

Nu vă puteți înscrie în programul pentru membri ai Palatului Regal până când nu veți termina cu bonusul de bun venit, dar merită să faci pentru aobține toate acele extra-uri de la Roxy Palace.

JOAȚI ACUM