Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Find out more about Mr Green's Club Royale

Aflați mai multe despre Mr Green's Club Royale

Acest club exclusiv este numai pentru membri. Oferă beneficii fantastice pentru toți cei care primesc o invitație.

Există multe, multe motive pentru a alege Mr Green în locul altor cazinouri online. Site-ul funcționează perfect pe orice dispozitiv și există o selecție uriașă de jocuri. Promoțiile sunt și ele fantastice, de la bonusul generos de bun venit până la competițiile și promoțiile obișnuite care oferă premii și bonusuri geniale.

O altă caracteristică grozavă a domnului Green este Club Royale. Este un club exclusiv, exclusiv pentru membri, așa că nu mulți oameni au auzit despre el. Dacă sunteținorocos să intrați, totuși, beneficiile sunt vaste.

Trebuie să primiți o invitație de la domnul Green pentru a vă alătura Club Royale.Cu cât jucați mai mult la cazinou, cu atât sunt șansele mai mari.

Membrii Club Royale beneficiază de retrageri instantanee și nu li se percepe comisioane. De asemenea, au limite mai mari de depunere, iar cerințele de pariere pentru bonusuri nu sunt la fel de stricte.Aflați mai multe astăzi la Mr Green.

Membrilor Club Royale li se atribuie, de asemenea, un manager personal de cont Mr Green, care oferă un concierge unu-la-unu serviciu. De asemenea, primesc invitații la evenimente din România și din întreaga lume. Există, de asemenea,promoții personalizate la care membrii Club Royale să ia parte.

Dacă toate acestea sună bine,conectați-vă. la contul tău Mr Green pentru a începe să joci jocurile tale preferate și poți primi o invitație. Dacă nu aveți un cont, va trebui să vă creați unul. Înregistrarea durează doar câteva minute, plus veți primi un bonus de bun venit. Bonusul de bun venit este un bonus de potrivire de 100% care valorează până la 100 GBP Se aplică T&C.

Este puțin probabil să primiți o invitație la Mr Green's Club Royale imediat, dar există o mulțime de alte beneficii , jocuri și promoții de care să te bucuri în timp ce aștepți.

JOAȚI ACUM