Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Are Infinity Slots Set To Increase In Popularity?

Sloturile Infinity sunt setate să crească în popularitate?

Sloturile Infinity sunt cea mai recentă inovație în jocurile de noroc cu sloturi, oferind jucătorilor șansa de a adăuga din ce în ce mai multe role pe măsură ce joacă și de a crește numărul de pariuri pe care le pot plasa.

Multe dintre cele mai mari nume din software-ul de cazinou creează noi jocuri cu role infinite și multe dintre cele mai bune cazinouri online le adaugă în cataloagele lor de jocuri.

Sunt pe cale să devină una dintre cele mai populare moduri de a paria pentru jucători?

Abordăm această întrebare analizând sloturile infinite mai detaliat, explicând ceea ce credem că o să-i placă la ei.

Tamburele infinite sunt aici pentru a rivaliza cu megaways

Companiile de jocuri de sloturi sunt mereu în căutarea de noi inovații. Fie că oferă un joc mai clar sau povești mai inteligente, scopul lor este de a oferi cele mai distractive și captivante jocuri pe care le pot.

Multe dintre aceste inovații vizează oferirea jucătorilor mai multe opțiuni de pariere, iar megaway-urile este  următorul cel mai recent exemplu în acest sens.

Megaway-urile amestecă lucrurile, ținând jucătorii să ghicească în câte moduri se vor învârti sloturile lor – rolele pot avea o gamă de simboluri diferite, ceea ce înseamnă că jucătorii nu pot ști niciodată câte vor primi.

Dar motivul pentru care acest lucru face lucrurile distractive pentru jucători este că le oferă sute, chiar mii de moduri prin care pot câștiga.

Bobinetele infinite amestecă lucrurile chiar mai mult decât atât.

Rolele infinit oferă posibilitatea de role nelimitate 

A slot machine that costs $0.25 to play

Credit:Wikipedia

Megaways crește considerabil numărul de role în jocurile de sloturi, creșterea oportunităților pe care le au jucătorii de a câștiga niște bani.

Rolele infinite merg chiar mai departe, oferindu-le jucătorilor un număr nelimitat de role pe care să parieze.

Conceptul este destul de simplu. Adăugați role suplimentare la jocuri obținând combinații câștigătoare. Acest lucru forțează apoi ecranul să se extindă în continuare spre dreapta, crescând numărul de role pe măsură ce face acest lucru.

Nu există plafon pentru numărul de role pe care le puteți obține, așa că există potențialul de a avea un număr nelimitat de role în jocurile dvs. – atâta timp cât veți continua să câștigați.

Giza: Infinity Reels and El Dorado are two of the most popular infinity reels games, both of which are available to play at the excellent LeoVegas Casino.

Sloturile cu role infinite sunt pe cale să devină mai populare?

Rolele infinite sunt o modalitate nouă și distractivă pentru jucători de a juca jocuri de tip slot, oferindu-le potențialul de a pariere fără limite.

Dar sunt chiar pe cale să devină mai populare? Credem că șansele sunt destul de bune.

Motivul pentru care are sens ca adoptarea sloturilor infinite să crească este că este greu de argumentat cu mai multe opțiuni de pariere, atâta timp cât jocul este bun. Și rapoartele de până acum au fost favorabile.

Atât Giza: Infinity Reels, cât și El Dorado au primit feedback pozitiv atât de la experți în cazinou, cât și de la jucători.

Dar rolele infinite nu sunt lipsite de dezavantajele lor. Sunt jocuri volatile, ceea ce înseamnă că poți experimenta schimbări mari de la câștig la poziții pierdute și invers.

În general, credem că există șanse destul de mari ca sloturile cu role infinite să devină mai populare și sperăm că mai mulți furnizori de software de cazinou vor face aceste jocuri.

Așa că mergeți la LeoVegas acum și încercați unul dintre minunatele jocuri cu role infinite pe care le-am menționat pentru dvs.