Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Can Ireland Beat France To The Grand Slam?

Poate Irlanda să învingă Franța la Grand Slam?

Cu Irlanda și Franța gât- și, în fruntea tabelului Guinness Six Nations, ne uităm la șansele ca irlandezii să revendice Grand Slam.

În acest moment, sunt două victorii fiecare pentru Franța și Irlanda.

Franța a depășit Anglia în primul lor joc, câștigând cu 24-17, înainte de a învinge Italia cu 35-22.

Irlanda a învins Scoția cu 19-12 în meciul de deschidere, apoi Țara Galilor cu 24-14 în al doilea.

The French rugby team attack the Irish rugby team and try to score a try.

Franța se află în fruntea tabelului șase națiuni, datorită unui record de puncte superioare – Franța are o diferență de puncte de plus 20 față de 17 a Irlandei. 

Ceea ce înseamnă aceasta este că ambele națiuni au șanse de a câștiga Grand Slam.

Remarcat cazinou online Paddy Power în prezent are Franța ca favorită pentru șanse, la 9/2, cu Irlanda puțin mai mult, la 5/1.

Three Irish rugby players push into a French rugby player as they try to get the ball from him.

În ciuda faptului că este cel mai lung, credem că Irlanda are o șansă grozavă de a-și repeta victoriile de Grand Slam din 2009 și 2018. De ce? Pentru că jucătorii și antrenorul Irlandei au un punct de dovedit.

Performanța jucătorilor Irlandei în turneele Six Nations și Rugby World din 2019 a lăsat un gust acru în gura fanilor echipei – irlandezii au fost dezamăgitori în momentele cheie din timpul ambelor competiții, în special după ce au fost numiți World Rugby Echipa anului în 2018. 

În timp ce actualul antrenor principal Andy Farrell nu a fost responsabil pentru niciunul dintre aceste turnee, el a fost antrenorul apărării și va fi ars de experiență – ceva ce prevăd că va fi concediază-l în timpul primului său turneu ca antrenor principal.

The 2009 Irish rugby Grand Slam winners huddle together and inspire each other.

Așadar, în timp ce Irlanda ar putea fi dezamăgiți, anticipăm că clasa și profesorul din 2020 se vor egala cu gesturile câștigătorilor de Grand Slam din 2009.

Cele două națiuni se înfruntă pe 14 martie în ceea ce va fi ultimul joc al celor șase Națiuni din 2020 și ne așteptăm ca ambele echipe să aibă în continuare totul de jucat – moarte sau glorie.