Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Million To One Twin Horses

Million To One Twin Horses

Un cal din România a sfidat șansa nașterii la un al doilea set de mânji gemeni, comentatorii punând șansele ca perechea să se nască la aproximativ un milion la unu.

Cei doi mânji (un mânz și o pușcă) s-au născut într-o iapă de 19 ani numită Destiny la Gassons Farm Stud din Exeter, în februarie.

Este rar ca caii să aibă gemeni, deoarece, în general, embrionii avortează spontan înainte ca sarcina să atingă șase săptămâni.

Proprietarul lui Destiny, Tania Mackee, este încântată de pereche, dar nu sunt primii gemeni care s-au născut din iapa lui Mackee, ceea ce face ca șansele celor doi noi sosiți să fie atât de remarcabile.

Two dark brown hoses with their heads down in the grass

Credit: Peakpx

Destiny a născut doi mânzi identici în iunie 2018. 

Numiți GFS Shockwave și GFS Masta Blasta, cu GFS reprezentând Herghelia Gassons, șansele ca cei doi cai identici să se nască erau în jur de 10.000-1.

Cu Destiny având deja doi gemeni, șansa ca ea să aibă un alt set a fost enormă – în jur de 1.000.000. -1.

Two medium brown horses run through an autumn field

Credit: GoodFreePhotos

Doamna Mackee a spus asta despre milionul ei la un cai: „Este uimitor. Am crescut de ani și ani și nu am auzit niciodată de așa ceva până acum. A fost suprarealist.”

Cu primul set de gemeni în competiție și, respectiv, sărituri, este puțin probabil să vedem cea mai recentă pereche dărâmând pistele de curse și oferind pariuri sportive fanii au oportunitatea de a le arunca.

Dar cine știe ce ne rezervă viitorul – au depășit deja șansele o dată.