Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Premier League Clubs To Lose RON/USD/EUR177 Million In Ticket Sales And Match Day Income

Cluburile din Premier League vor pierde 177 de milioane RON/USD/EUR din vânzări de bilete și venituri din ziua meciului

Meciurile de fotbal au fost suspendate din cauza coronavirusului, iar cluburile din Premier League iau în calcul costurile, deoarece sunt programate să piardă până la 177 de milioane de lire sterline din vânzările de abonamente corporative și de sezon.

Explicăm de unde provine această cifră, împreună cu evidențierea unora dintre celelalte pierderi pe care le-ar putea experimenta Big Six din Premier League.

Rapoartele au ajuns la cifra de 177 de milioane de lire sterline luând prețurile acestui sezon pentru abonamentele, vânzările corporative și toate celelalte venituri asociate zilei de meci.

Rambursările abonamentelor vor costa cluburile în lire sterline. 101 milioane, în timp ce va exista o pierdere de 76 de milioane de lire sterline în câștiguri din pierderea plăților corporative și a veniturilor din ziua meciului.

An empty Old Trafford football stadium with the words “Manchester United” written on red seats

Credit:PXFuel

Daily Mail a postat veniturile din abonament cifre pentru fiecare club din Premier League – este îngrijorător lectură pentru oficialii clubului când se gândesc la cât de mult au de pierdut.

Se estimează că Arsenal va fi cel mai afectat club de rambursarea fanilor, deoarece vânzările lor de abonamente se ridică la 61,2 milioane de lire sterline.

Se spune că Man Utd are cel mai mult de pierdut din Venitul din ziua meciului, cifrele afirmând că acest lucru aduce clubului 110,8 milioane de lire sterline pe parcursul unui sezon.

An empty Emirates football stadium

Credit:Wikimedia 

Au fost câteva săptămâni proaste pentru cele mai mari cluburi din Anglia, deoarece COVID-19 le mușcă puternic. conturi.

Recent, ne-am uitat la câțibani ar putea pierde Big Six din Premier League din cauza coronavirusului și cifrele sunt foarte clare.

Patru membri ai celor Șase Mari ar putea pierde până la 36 de milioane de lire sterline în premii în bani dacă sezonul din Premier League este anulat, cu Man City și Liverpool până la 38 de milioane de lire sterline dacă nu reușesc să facă. joacă jocurile rămase.

An empty Anfield football stadium

Credit:Wikimedia

Ne aflăm într-o perioadă fără precedent, cu focarul de coronavirus forțând societatea să se izoleze. Cel mai important lucru este că toată lumea este în siguranță și că avem toți să avem grijă unii de alții.

Dar va veni un moment când viața va reveni la normal și când se va întâmpla asta, lumea ar putea arăta foarte diferit pentru unele cluburi de fotbal.