Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Royal Panda player wins over RON/USD/EUR240k playing Divine Fortune

Jucătorul Royal Panda câștigă peste 240.000 RON/USD/EUR jucând Divine Fortune

Norocosul jucătorul a câștigat marele câștig luna trecută jucând unul dintre cele mai populare și mai interesante jocuri ale cazinoului.

Hai să ne gândim pentru un moment - pe ce ai cheltui 240.000 GBP? V-ați cumpăra o mașină nouă, o vacanță, ați plăti datorii, ați muta într-o casă nouă sau altceva? Aceasta este exact dilema cu care se confruntă un norocos jucător Royal Panda care a câștigat mare la cazinou luna trecută.

Jucătorul în cauză este Joakim, un deținător de cont Royal Panda din Suedia. S-a înscris la cazinou abia în aprilie, ceea ce arată că chiar și jucătorii noi pot ajungesă obțină jackpot-uri mari atunci când joacă jocuri fantastice de cazino.

Jocul ales de Joakim a fost Divine Fortune, unul dintre cele mai populare sloturi de pe Royal Panda. Jucătorii îl adoră datorită jocului incitant, dar simplu, a graficii excelente și a plăților mari.Încercați-l astăzi.

În timp ce juca Divine Fortune, Joakim a câștigat mega jackpot-ul. Aceasta a însumat peste 227 de mii de lire sterline. Când a adăugat acest lucru la celelalte câștiguri ale sale de la slotul din acea zi, jackpot-ul său total a ajuns la 244.123 GBP atunci când a fost convertit din coroane suedeze.Vedeți cât de mult puteți câștiga astăzi.

Desigur, nu trebuie să jucați Divine Fortune, deoarece Royal Panda oferă o gamă largă de alte sloturi progresive grozave. Acestea includ Mega Moolah și Sala Zeilor -încercați-le astăzi.

Veți avea nevoie de un cont Royal Panda înainte de a putea începe totuși să jucați. Înregistrarea este ușoară, în plus veți primiun bonus generos de bun venit atunci când vă înregistrați ca client nou. Aceasta include un bonus de depunere care valorează până la 100 GBP, în plus față de 10 rotiri gratuite.

Noul tău cont îți va oferi acces la toate jocurile grozave oferite la Royal Panda. Acestea includ sloturi progresive, sloturi obișnuite, jocuri de masă și multe altele.Începe să joci azi.

JOAȚI ACUM