Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
William Hill Sees A Rise In Table Tennis Wagers

William Hill vede o creștere a pariurilor la tenis de masă

William Hill a raportat că pariorii își îndreaptă atenția către tenis de masă, în urma suspendării forțate de coronavirus a multor dintre sporturile sale cele mai populare.

Tenisul de masă rusesc este ceea ce atrage atenția pariorilor și aceștia pariază aproape 1 milion de dolari în fiecare zi, depășind sumele pe care le cheltuiesc pe fotbal, NASCAR și golf.


A William Hill bookies with sale signs visible

Credit:Wikimedia

Directorul de pariuri sportive al lui William Hill,Nick Bogdanovich, a spus asta despre interesul crescut pentru tenisul de masă: „Este mult mai mare decât orice altceva care se întâmplă zilnic.

„Există 100 de meciuri pe zi și acțiune constantă pe tot parcursul zilei. Până la sfârșitul zilei, se adună”, a spus el. „Nu știam că vom scrie genul ăsta de afaceri până când am început-o.

„Am pus totul – darts, judo, fotbal din Burundi, sporturi. Toți au aceeași capacitate de a atrage acțiuni și nu au. Indiferent de motiv, ei gravitează către acel sport.”

Borussia Dortmund players gather by a corner flag to celebrate a goal

Credit:Wikimedia

Tenisul de masă a fost cel mai popular sport pentru William Hill, în ciuda reînceperii. din Bundesliga – în prezent, singura ligă majoră de fotbal care s-a întors din blocarea coronavirusului.

Într-adevăr, Bogdanovich a ghicit că pariorii au pariat de cinci ori mai mult duminică, 20 mai (weekend-ul returului Bundesliga) pe tenis de masă decât au pariat pe fotbal, golf și NASCAR combinate.

Rows of empty green chairs from a sports stadium

Credit:PXHere

Coronavirusul a avut un impact enorm asupra industriei sportului. Acest lucru este valabil mai ales pentru fotbal, cuNumai cluburile din Premier League estimandu-se că vor pierde 177 de milioane de lire sterline din cauza suspendării jocurilor live la care participă fanii.

Este greu de spus când sporturile îi vor primi pe fani – se așteaptă ca distanțarea socială să rămână în vigoare într-o anumită formă pe tot parcursul anului 2020, ceea ce face dificilă permiterea evenimentelor pe stadion.

Dar un lucru este clar: fanii pariurilor nu au fost descurajați de pierderea fotbalului, NASCAR, golfului și a celorlalte sporturi majore.

Întrebarea, însă, este dacă tenisul de masă va continua să atragă cele mai multe pariuri. Presupunerea noastră este că fanii vor începe să se întoarcă la sporturile lor de bază după ce se vor adapta la noua acțiune, fără fani, pe care o văd pe ecranele lor.