Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici
Înapoi laUltimele știri
Win a trip to Ecuador at Mr Green

Câștigă o excursie în Ecuador la Mr Green

Premiile pe locul doi includ bani, GoPro și difuzoare Bluetooth rezistente la apă. Joacă jocurile selectate pentru a intra.

Cum ai vrea să mergi în Ecuador pentru o vacanță la frontiera Amazonului? Poți, dacă câștigi acest concurs de extragere a premiilor la Mr Green. Obțineți acum biletele la extragerea premiilor.

Premiul principal este o vacanță de aventură în Ecuador, unde puteți face rafting, drumeții, ciclism montan și multe altele.Pune-ți acum înscrierile la Mr Green.

Vor fi 100 de câștigători în această tragere la sorți. Cei care ratează vacanța pot câștiga bani sau gadgeturi. Locul doi până la al cincilea primește 500 de lire sterline, în timp ce pe locul 6 până la 10 primește fie 350 lire sterline, fie o GoPro Hero 7. Cei de pe locurile 11-15 pot primi și GoPro, în timp ce locurile 16-20 primesc o boxă JBL Charge 3 Portable Bluetooth Waterproof. Toți ceilalți câștigători primesc un premiu în bani care variază între 75 GBP și 25 GBP.Intră astăzi la Mr Green.

Puteți intra jucând jocurile de calificare ale extragerii de premii — încercați-le la Mr Green azi. Aceștia sunt Tiki Tumble, Fat Rabbit, Jammin' Jars, Wild Wheel și Wild Swarm.

Veți primi un bilet de extragere pentru fiecare 20 GBP pe care îl jucați în colecția de jocuri de mai sus. Puteți colecta câte bilete doriți, pentru a vă crește șansele de câștig. Totuși, domnul Green închide competiția pe 24 martie, așa că înscrieți-vă în curând.

Veți avea nevoie de un cont Mr Green pentru a face asta.Înscrieți-vă pentru unul astăzi și puteți obține un bonus de bun venit în valoare de până la 100 GBP la prima depunere, precum și până la 200 de rotiri bonus.

Then începeți să strângeți biletele dvs. la extragere cu premii de aventură Mr Green Ecuador.

JOAȚI ACUM