Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Termeni și condiții

Bine ați venit pe pariuri-sigure.net! Aici, pe pariuri-sigure.net, vă vom oferi informații importante pentru experiența dvs. de joc online – știri, informații despre bonusuri, recenzii de cazinou și ghiduri de jocuri. Facem tot posibilul pentru a oferi întotdeauna informații actualizate și exacte, în timp ce suntem etici și corecti în orice moment.

Folosind acest site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile site-ului. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste condiții în orice moment și vă recomandăm să reveniți pe această pagină pentru a verifica din când în când actualizările.

Nu suntem responsabili pentru erorile sau informațiile imperfecte care pot fi găsite. pe site. Sunteți de acord să utilizați acest serviciu pe propriul risc. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile de pe site fără notificare. Este la latitudinea persoanei să contacteze cazinoul pentru a confirma orice informație.

Trebuie să vă asigurați că respectați legile privind jocurile de noroc online din jurisdicția dvs., inclusiv că ați împlinit vârsta legală pentru jocuri de noroc în jurisdicția dvs. Este la latitudinea persoanei să respecte aceste legi.

pariuri-sigure.net nu va fi făcut responsabil pentru banii pierduți în timpul pariurilor la un cazinou online. Individul acceptă că banii pot fi pierduți în timpul pariurilor. Nu vom fi responsabili pentru orice discrepanțe care pot apărea între dvs. și site-ul de jocuri de noroc online după ce am urmat un link de la pariuri-sigure.net.

Este responsabilitatea jucătorului să contacteze direct cazinoul pentru a se asigura eligibilitatea pentru un bonus. pariuri-sigure.net nu este responsabil pentru nicio informație privind bonusurile de pe site și modul în care acestea se pot aplica fiecărui jucător. pariuri-sigure.net a depus eforturi rezonabile pentru a se asigura că toate informațiile prezentate pe site sunt corecte. Jucătorii sunt responsabili pentru verificarea oricărei informații direct cu cazinoul.

Utilizarea site-ului web și a conținutului acestuia este pe propriul risc al jucătorului. pariuri-sigure.net nu garantează că site-ul va fi lipsit de viruși sau alte proprietăți distructive sau contaminante sau că comunicarea către sau de la site va fi sigură.

În niciun caz pariuri-sigure.net nu va fi sigură. sau furnizorii sau directorii sau ofițerii sau angajații sau agenții săi să fie trași la răspundere în orice mod pentru orice daune de orice fel legate de utilizarea, lipsa utilizării sau încrederea de către dvs. a site-ului web.

Site-ul web și întregul conținut al acestuia. , inclusiv informațiile, numele, siglele, pictogramele, desenele și elementele grafice sunt protejate prin legile privind drepturile de autor și legile privind proprietatea intelectuală și prevederile tratatelor. Toate informațiile și conținutul de pe acest site web sunt proprietatea pariuri-sigure.net.

Sunteți de acord că puteți accesa site-ul web și conținutul acestuia numai pentru uzul dvs. personal și nu pentru niciun motiv comercial sau pentru a beneficia orice altă persoană sau entitate. Nu vi s-au acordat licențe sau drepturi cu privire la site-ul web și la conținutul acestuia. Orice exploatare a site-ului, sub orice formă, este strict interzisă.

Jucătorii sunt de acord să nu copieze, să stocheze, să distribuie sau să transmită orice informație de pe acest site. Conținutul de pe acest site nu poate fi folosit în scopuri comerciale, inclusiv scraping, pentru utilizarea pe alte site-uri.

pariuri-sigure.net încurajează jucătorii să realizeze că, în timp, casa câștigă întotdeauna. Toate informațiile conținute pe acest site sunt doar în scopuri de divertisment.