Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bitcoin

Introducere:

While Bitcoins have become very popular during the last five years, there are still a large number of people in different parts of the world who have never heard of Bitcoin, a crypto currency that has the code of XBT. Bitcoins have been surrounded in controversy for a number of years as it does not have a centralized authority such as the Federal Reserve.

Bitcoins-urile au experimentat, de asemenea, multă volatilitate în ultimii câțiva ani, iar moneda a fluctuat. mult pe baza condițiilor de piață. Cu toate acestea, există o serie de site-uri web și cazinouri online care au început să accepte Bitcoins. Bitcoin-urile nu se bazează pe un card de debit sau de credit, nu au intermediari și sunt recunoscute doar ca monedă virtuală.

Pentru a începe tranzacționarea cu Bitcoin la un cazinou online, mai întâi va trebui să configurați un Portofel Bitcoin unde vă puteți stoca Bitcoins. Procesul poate părea puțin obositor la început, deoarece va trebui să faceți o mică cercetare online pentru a găsi o companie bună de portofel electronic Bitcoin și apoi să vă înregistrați pentru aceeași. Odată ce contul dvs. de portofel electronic este aprobat, va trebui să achiziționați Bitcoin fie de la un schimb de Bitcoin, de pe site-uri web Bitcoin sau să solicitați unui prieten să transfere niște Bitcoin.

Beneficii

✓  | ||233Anonymous:  Jucătorii care doresc să-și folosească Bitcoins la un cazinou online trebuie mai întâi să verifice și să vadă dacă cazinoul online acceptă Bitcoins. Dacă cazinoul online este prietenos cu Bitcoin, jucătorii nu vor trebui să introducă niciuna dintre informațiile cardului lor de debit sau de credit pentru a efectua o depunere. Tot ce trebuie să facă este să introducă informațiile lor Bitcoin și să decidă asupra cantității de Bitcoin pe care doresc să o transfere. Acest lucru le permite să-și păstreze identitatea anonimă la cazinoul online și, de asemenea, să nu primească extrase de cont la sfârșitul lunii care să afișeze tranzacția lor la cazinoul online.

✓  Securitate.: Bitcoins este o monedă cripto unică, care încă nu face parte din industria principală de procesare financiară. Cele mai multe atacuri cibernetice sunt încercări de a se infiltra într-un site web și de a fura informațiile personale și financiare ale clienților. Jucătorii care folosesc Bitcoin pe aceste site-uri online nu sunt expuși acestor riscuri, deoarece nu au fost introduse informații financiare.

✓  Procesare rapidă: În timp ce procesarea depunerilor și retragerilor de la cazinourile online folosind portofele electronice este un proces relativ rapid, utilizarea Bitcoins este mult mai rapidă, deoarece un utilizator nu trebuie să își conecteze portofelul electronic la pagina de plată a cazinoului online.

✓  Gestionarea salariilor:Valoarea unui Bitcoin se modifică constant și, prin urmare, este greu de estimat care este valoarea reală a unui Bitcoin la un moment dat punct de timp. Jucătorii de cazinou online vor avea în continuare un control bun asupra salariilor lor, deoarece joacă doar cu Bitcoins și pot urmări cu ușurință cheltuielile lor.

Rezumat

Bitcoinul este o monedă cripto care are devenit foarte popular în ultima vreme. Există un număr decazinouri online care sunt prietenoase cu Bitcoin, ceea ce face mai ușor pentru utilizatorii Bitcoin să facă depuneri și retrageri.