Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Noțiuni de bază pentru cazinouri

Cum să găsiți un cazinou online de încredere

Dacă doriți să începeți să jucați la un cazinou online, va trebui mai întâi să găsiți un cazinou online de încredere. Nu vă puteți înscrie pur și simplu la orice cazinou online, deoarece există o mulțime de cazinouri necinstite în industrie, care sunt întotdeauna dornice să separe jucătorii de banii lor.

Cei care abia încep cu aventurile lor de jocuri de cazinou online vor Inițial, este foarte dificil să separe grâul de pleavă, deoarece există sute și mii de cazinouri online în industrie.

Deci, iată câțiva pași pentru a ajuta începătorii.

Licențierea Informații

Primul pas ar trebui să fie să verificați informațiile de licențiere ale cazinoului online. Cele mai de încredere cazinouri online sunt cele licențiate în jurisdicții precum Gibraltar, România, Alderney, Costa Rica, Kahnawake și altele. Majoritatea cazinourilor online din România sunt licențiate nu numai de Comisia pentru jocuri de noroc din România, ci și în Gibraltar sau Malta. Ar trebui să vă înscrieți la un cazinou online numai dacă acesta este licențiat.

Acreditare

Ar trebui să verificați dacă cazinoul online are acreditare de la auditori terți, cum ar fi eCOGRA, TST și alții. De exemplu, cazinourile online certificate eCOGRA sunt de așteptat să fie cele mai bune.

Politica de confidențialitate

Verificați dacă cazinoul online are o politică de confidențialitate bună. Un cazinou online de încredere este unul care declară că nu va dezvălui niciodată informații despre jucători unor companii terțe.

Jocuri de noroc responsabil

Un cazinou online de încredere sprijină întotdeauna jocurile de noroc responsabile și își îndeamnă clienții să pariază într-un mod responsabil. Nu acceptă niciodată jucători până și cu excepția cazului în care aceștia au peste 18 ani. De asemenea, face toate eforturile pentru a preveni jocurile de noroc problematice și dependența de jocuri de noroc.

Software și jocuri

Fiabil online. Cazinourile sunt întotdeauna alimentate de furnizori de software remarcați, cum ar fi Microgaming, Playtech, Real Time Gaming (RTG), Rival Gaming, BetSoft, NextGen, Net Entertainment (NetEnt), PlayNGo și alții. Unele cazinouri online oferă jocuri de la mai mulți furnizori și oferă cele mai bune dintre mai mulți furnizori sub un singur acoperiș.

Asistență clienți

Vă îndemnăm să testați asistența pentru clienți la cazinourile online înainte de a vă înscrie. . Trimiteți-le un e-mail și vedeți dacă răspunsul lor este prompt. Contactați-i prin asistență live pentru a verifica dacă un agent de asistență pentru clienți este întotdeauna disponibil în fereastra de chat. Sunați-i și verificați răspunsul lor.

Metode bancare 

Cazinourile online de încredere oferă o gamă largă de metode bancare, cum ar fi carduri de credit/debit, carduri preplătite, PaySafeCard, Skrill, Neteller, Trustly, POLi, Euteller, PayPal, transfer bancar, transfer bancar și alte metode de a face depuneri și de a retrage câștiguri.

Înainte de a se înscrie la un cazinou online, jucătorii pot consulta recenzii sincere și cuprinzătoare la site-uri afiliate aprobate. De asemenea, ei pot discuta despre cazinoul online pe forumurile de jocuri de noroc online pentru a afla ce cred alți jucători despre jocurile și serviciile sale. Testați mai întâi un cazinou online înregistrându-vă pentru a juca gratuit.