Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Noțiuni de bază despre cazinou

Cum să faceți depozite la un cazinou online

Pentru a începe să jucați la un cazinou online pentru bani reali, jucătorii vor trebui mai întâi să creeze un cont nou și apoi să îl încarce cu fonduri. Ei își pot încărca conturile de cazinou online cu fonduri folosind o varietate de metode de jocuri de cazinou, cum ar fi carduri de credit/debit, metode de plată electronică, transfer bancar, transfer bancar, eChecks și așa mai departe.

  • Carduri de credit/debit.

Jucătorii își pot încărca conturile de cazinou online folosind carduri de credit/debit precum Visa, MasterCard, Maestro, Amex și altele. Utilizarea cardurilor de credit este sigură și securizată. În plus, toate tranzacțiile cu cardul de credit sunt instantanee și jucătorii pot începe imediat cu activitățile lor de joc.

  • Cardurile preplătite

Cardurile preplătite sunt o altă opțiune bancară excelentă pentru jucătorii care doresc să gestioneze fondurile lor mai bine. Deoarece jucătorii pot folosi doar fondurile încărcate în carduri, această metodă servește ca o tehnică excelentă de gestionare a bankroll-ului.

  • Portofele electronice

Portolele electronice precum Neteller, Skrill și PayPal pot fi folosit pentru a încărca rapid, sigur și anonim conturi de cazinou online. Jucătorii au nevoie doar de o adresă de e-mail și de o parolă pentru a iniția plăți. Nu trebuie să dezvăluie detalii financiare sensibile la cazinourile online.

  • Metode bancare tradiționale

Jucătorii pot folosi, de asemenea, metode bancare tradiționale, cum ar fi transferul bancar, transferul bancar și cecuri pentru a-și încărca conturi. Aceste metode, deși mai lente și costisitoare, sunt întotdeauna sigure și securizate.

  • eChecks

eChecks sunt o modalitate relativ nouă de a încărca conturi de cazinou online. Este versiunea digitală a unui cec pe hârtie care poate fi încasat cu ușurință de cazinourile online și creditat în conturile jucătorilor.

  • Plătește prin telefon

O modalitate nou-nouță de a încărca conturile de cazinou online. , plata prin telefon este o modalitate ideală de a încărca conturi de cazinou mobile prin conexiuni de telefoane mobile preplătite și postplătite. Suma creditată este fie ștearsă din conturile preplătite, fie adăugată la următoarea factură în cazul conturilor postplătite.

Cum se efectuează depozite la cazinou online

✓  Jucătorii trebuie să se conecteze mai întâi la cazinoul lor online. conturi.

✓  Vizitați casieria cazinoului și selectați una dintre metodele bancare afișate acolo ca metodă bancară preferată.

✓  Dacă selectează carduri de credit/debit/preplătite, vor avea pentru a introduce detaliile cardului, cum ar fi CVC, data de expirare, numele deținătorului cardului, suma care trebuie depusă și așa mai departe. Dacă selectează eWallet-uri precum Neteller, PayPal sau Skrill, vor fi duși în contul lor eWallet, de unde pot iniția plata.

✓  Dacă jucătorii aleg să depună prin carduri sau conturi eWallet, fondurile vor fi depuse instantaneu, iar jucătorii pot începe să joace imediat. Transferurile bancare și cecurile pe hârtie durează mai mult timp.

Jucătorii pot fi siguri că operațiunile bancare sunt 100% sigure și securizate la cazinourile online, deoarece implementează cea mai recentă tehnologie de criptare pentru a proteja jucătorii de fraudă și înșelăciune online. Datorită acestei tehnologii de criptare, cazinourile online sunt la fel de sigure ca și băncile.