Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Noțiuni de bază despre cazinouri

Cum să faceți retrageri la un cazinou online

Cele mai bune cazinouri online din industrie procesează plățile foarte rapid și jucătorii nu trebuie să aștepte mult pentru a-și vedea câștigurile. De îndată ce jucătorii solicită plata, cererile lor sunt plasate în stare de așteptare pentru o zi sau două. În acest timp, jucătorii își pot inversa cererile de plată și pot folosi banii pentru activități de pariere. Dacă jucătorii nu își inversează cererile de plată, cazinoul va credita suma în conturile lor de card de credit/debit, conturile bancare sau conturile eWallet.

Cazinourile online oferă o gamă largă de metode de retragere sigure și securizate, astfel încât că jucătorii își pot retrage câștigurile rapid și în siguranță. Unele dintre aceste metode de retragere includ carduri de credit/debit, procesoare de plăți electronice, transferuri bancare, transferuri bancare, bitcoin, Trustly, POLi, cecuri, eChecks și altele.

Retrageri de carduri de credit/debit

Nu toate cazinourile online permit jucătorilor să retragă fonduri înapoi pe cărțile lor. În jurisdicțiile gri, cum ar fi SUA, utilizarea cardurilor de credit pentru depuneri, precum și pentru retrageri este destul de dificilă din cauza legilor neprietenoase, cum ar fi Legea privind aplicarea ilegală a jocurilor de noroc pe internet din 2006. Dacă jucătorilor le este dificil să-și folosească cardurile de credit pentru depuneri și retrageri, pot folosi cu ușurință metode de plată alternative, cum ar fi PaySafeCard, Trustly, POLi, Skrill, Neteller, PayPal și altele.

Retragerile eWallet

Retragerile eWallet sunt rapide, sigure și instantanee. Jucătorii pot folosi portofele electronice precum Skrill, PayPal, Neteller și altele pentru a retrage câștigurile de la cazinou. Fondurile vor ajunge în portofelele lor electronice în doar o zi lucrătoare, după care jucătorii le pot retrage cu ușurință în conturile bancare. Companii de procesare a plăților online, cum ar fi Skrill, Neteller, PayPal și altele au colaborat cu MasterCard pentru a oferi carduri preplătite MasterCard care pot fi utilizate la orice bancomat din lume. Aceste carduri pot fi, de asemenea, folosite pentru a face cumpărături în locurile în care este acceptat MasterCard.

Transfer bancar

Metodele de retragere cele mai frecvent utilizate la cazinourile online sunt transferul bancar, transferul bancar sau transferul bancar. . Deși mai lente decât retragerile cu cardul de credit și eWallet, acestea sunt metode sigure, sigure și sigure.

Bitcoin

Una dintre cele mai noi metode de plată din industrie, Bitcoin este o monedă digitală care este larg acceptat în prezent. Bitcoin este o modalitate eficientă, instantanee și anonimă de a finanța contul de cazinou online și de a retrage câștigurile. Pentru a folosi bitcoin, jucătorii trebuie să-și procure mai întâi un portofel bitcoin și să cumpere niște bitcoins.

Instadebit

Jucătorii pot folosi și Instadebit ca metodă de retragere. Folosit pe scară largă în Canada, permite cazinourilor online să crediteze câștigurile jucătorilor direct în conturile lor bancare. Jucătorii nu trebuie să aibă carduri de credit/debit pentru a folosi Instadebit.

Jucătorii care au revendicat un bonus și au câștigat o sumă mare de bani folosind bonusurile lor nu își pot retrage câștigurile până când și dacă nu îndeplinesc cerințele de pariere. Toate ofertele de bonus sunt asociate cu cerințele de pariere, cerând jucătorilor să joace cu valoarea bonusului de un anumit număr de ori.