Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Noțiuni de bază pentru cazinouri

Sfaturi pentru gestionarea bankrollului cazinoului online

Dacă doriți să jucați pe bani reali online cazinouri, trebuie să faceți acest lucru într-un mod responsabil. Aceasta înseamnă că trebuie să joci în limita de bankroll. Trebuie să jucați în așa fel încât bankroll-ul să nu se epuizeze niciodată și să vă lase frânt.

Dacă sunteți un jucător nou, următoarele sfaturi de gestionare a bankroll-ului vă vor fi de mare ajutor.

✓  Joacă-te doar cu banii pe care îi poți permite.

Joacă numai cu bani pe care îți poți permite să-i pierzi. Jocurile de noroc sunt menite să fie o activitate de divertisment, nu o activitate cu profit. Este foarte puțin probabil să vă puteți câștiga existența din jocurile de noroc decât dacă sunteți un jucător profesionist de poker sau blackjack. Prin urmare, nu ar trebui să încărcați niciodată fonduri rezervate pentru educație, produse alimentare, asistență medicală și așa mai departe. Joacă numai cu bani pe care nu te deranjează să-i pierzi.

✓  Limite-ți sesiunile de jocuri de noroc.

Evitați să jucați până nu vă epuizați întregul fond. Predeterminați sumele specifice de câștig sau pierdere. De îndată ce ați pierdut sau câștigat suma predeterminată, opriți jocul și încheiați sesiunea. Acest lucru va împiedica epuizarea restului bankroll-ului.

✓  Retrageți-vă câștigurile.

Nu vă folosiți niciodată câștigurile în scopuri de pariere. Consideră-le ca fiind profituri de cazinou și retrage-le. Dacă doriți, puteți reține o mică parte din câștigurile dvs. și le puteți folosi pentru a plasa pariuri.

✓  Evitați urmărirea pierderilor.

Jucătorii sunt adesea tentați să-și urmărească pierderile în speranța că vor câștiga dintr-o dată o sumă mare de bani. Acest lucru se întâmplă rar și ar putea duce la o pierdere de bankroll. Odată ce au pierdut o anumită sumă de bani, jucătorii ar trebui să își încheie sesiunea de jocuri de noroc.

✓  Puneți pariuri mai mari atunci când sunteți pe o serie de câștiguri.

Nu se știe niciodată când se va termina brusc o serie de câștiguri, așa că este încă puțin riscant. Cu toate acestea, dacă sunteți într-o serie de câștiguri, puteți încerca să plasați pariuri mai mari, deoarece ați putea câștiga o sumă mai mare de bani și vă puteți mări bankrollul.

✓  Joacă jocuri de cazinou cu un marginea joasă a casei.

Sloturile și jocurile precum Ruleta Americană au un avantaj mare și sunt cel mai bine evitate. Cu toate acestea, dacă jucați jocuri de strategie, cum ar fi video poker și blackjack, care sunt jocuri low house cu avantaj, aveți de fapt șansa de a obține un profit.

În timp ce jucați sloturi, evitați să jucați sloturi progresive, deoarece au un marginea înaltă a casei. Unele sloturi cu jackpot fix și sloturi clasice sunt mult mai ușor de câștigat.

✓  Nu amestecați băutul cu jocurile de noroc.

În timp ce joci, trebuie să fii atent altfel veți ajunge să plasați pariuri mai mari pe jocurile greșite. S-ar putea, de asemenea, să ajungi să pierzi mai mult decât ai vrut să faci. Băutura și jocurile de noroc sunt o modalitate sigură de a-ți pierde banii foarte repede.

Pentru a-ți crește și mai mult fondurile, folosește pe deplin bonusurile de cazinou, cum ar fi bonusurile de meci și rotiri gratuite.