Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Elementele de bază ale cazinoului

Reglementarea și licențierea cazinourilor online

Jucătorii ar trebui să se asigure că sunt cazinoul online. pe cale să se înregistreze la poartă o licență valabilă de la un panou de control al jocurilor. Dacă un cazinou online este licențiat, înseamnă că este responsabil în fața consiliului de control al jocurilor de noroc care a emis licența. Aceasta înseamnă că placa de control al jocurilor de noroc poate revoca licența oricând constată că cazinoul online nu menține standardele industriei necesare. Jucătorii ar trebui să-și amintească că este ilegal ca un cazinou online să funcționeze fără o licență de joc valabilă.

Ce este o placă de control pentru jocuri?

O placă de control pentru jocuri este cunoscută și ca comision de jocuri de noroc. Este un organism sau o agenție special creată de guvernul unei anumite țări sau stat pentru a supraveghea activitățile de jocuri de noroc, a emite sau a revoca licențe și a reglementa industria jocurilor de noroc în respectiva jurisdicție. Este un organism de reglementare căruia i se dă nume diferite în diferite jurisdicții.

De exemplu, mai multe forme de jocuri de noroc sunt legale în SUA, iar statelor individuale din SUA li s-a acordat dreptul de a reglementa activitățile de jocuri de noroc în jurisdicțiile lor. În consecință, avem organisme de reglementare, cum ar fi Departamentul de Jocuri din Arizona, Comisia de Control al Jocurilor de Noroc din California, Comisia pentru jocuri de noroc din Nevada și Divizia de implementare a jocurilor de noroc din New Jersey.

Răspândit în restul lumii, avem Kahnawake Comisia pentru jocuri de noroc, Autoritatea de reglementare din Gibraltar, Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta și așa mai departe.

Responsabilitățile organismelor de reglementare

Organismele de reglementare stabilesc reglementări, legi, reguli și linii directoare specifice pentru operatorii de jocuri de noroc întreprinderi și jucători individuali. Aceste reguli se bazează în întregime dintr-un act care a fost adoptat în lege de către jurisdicție. În timp ce actul prevede politica generală privind jocurile de noroc, cadrul de reglementare creat de organismul de reglementare prevede un set de cerințe pe care operatorii de jocuri de noroc, jucătorii individuali, angajații care au legătură cu industria jocurilor de noroc și alții sunt obligați să le îndeplinească pentru a fi considerați legali.| ||240

The regulatory body is authorized to issue and revoke licenses to gambling businesses, software providers, vendors, and owners. Before they can get hold of a license, applicants should prove that they are honest. They should also provide details such as personal information, business deals, employment histories, financial fitness, and criminal records. Usually, the procedure to obtain a gaming license is rather cumbersome and involves a lot of government investigation into the doings of the applicant.

Organismele de reglementare servesc și ca agenți de aplicare a legii, deoarece poartă responsabilitatea de a se asigura că solicitanții respectă regulile și regulamentele. În unele jurisdicții, organismul de reglementare are o divizie care are sarcina de a aplica legea. Majoritatea organismelor de reglementare au, de asemenea, puterea de a audia cauzele civile care le sunt sesizate de divizia de aplicare a legii.

Jucătorii ar trebui, prin urmare, să se asigure că se înregistrează numai la cazinourile online licențiate și bine reglementate, deoarece poate fi de încredere pentru a oferi cea mai bună experiență de jocuri de noroc într-un mediu sigur și securizat.