Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Aristocrat

Aristocrat Leisure Limited, care produce jocuri pentru cazinourile online, își are sediul central la North Ryde din Sydney și birouri în locuri din întreaga lume, cum ar fi Africa de Sud, Japonia, SUA și Rusia. Pe lângă faptul că este cel mai mare dezvoltator de aparate de jocuri de noroc din Australia, Aristocrat este cel mai mare producător de sloturi din lume, al doilea după International Game Technology (IGT) din SUA.

Compania a fost autorizată să distribuie o gamă largă de jocuri de noroc. jocuri de cazinou în peste 200 de țări din întreaga lume. Unul dintre cele mai populare sloturi din portofoliul aristocratic este slotul online cu tematică egipteană Queen of the Nile. Cele mai profitabile sloturi aristocratice sunt Cash Express și Jackpot Carnival, care sunt asociate cu jackpot-uri conectate. Aristocrat a colaborat cu mai multe companii prestigioase, cum ar fi Sammy Corporation, care are sediul în Japonia.

Portofoliul de jocuri Aristocrat

✓  Cazinourile online Aristocrat oferă o gamă largă de sloturi interesante, cum ar fi 50 Lions , Choy Sun Doa, Unde este aurul, 50 de lei și așa mai departe. Jucătorii pot juca aceste jocuri fie pentru distracție, fie pentru bani reali.

✓  Deoarece Aristocrat dezvoltă și furnizează doar software de joc instantaneu, jucătorii nu trebuie să descarce niciun software de jocuri de cazinou pentru a accesa jocurile. Jocurile Flash ale vânzătorului vin cu grafică și imagini uluitor de frumoase și au efecte sonore și animații realiste. Ele sunt de fapt similare cu cazinourile terestre ale lui Aristocrat.

✓  Rezidenții australieni și americani nu pot juca jocurile de cazinou online Aristocrat pe bani reali.

✓  Spre deosebire de alți furnizori de sloturi terestre. , Aristocrat nu a rămas mulțumit cu dezvoltarea versiunilor electronice ale sloturilor sale terestre. Compania a semnat acorduri cu furnizori precum NYX Gaming și Game Account, care dezvoltă jocuri interesante fără descărcare pentru furnizor. În același timp, Aristocrat nu este preocupat în principal de dezvoltarea sloturilor Flash, ca urmare a faptului că nu a lansat atât de multe sloturi online precum Microgaming sau Net Entertainment.

✓  Portofoliul Aristocrat include jocuri Flash precum Sons of Anarchy, Weird Wicked and Wild, Goblins Gold, Britney Spears, Game of Thrones, Walking Dead, Batman, Lightning, African Big 5, Mr. Cashman și Sky Rider 2.

Joacă Aristocratic Slots pe Mutarea

Jucătorii de cazinou pot juca acum sloturi aristocratice în mișcare. Deoarece Aristocrat creează jocuri de cazinou pentru dispozitive mobile folosind cea mai recentă tehnologie HTML5, jucătorii pot încărca jocurile direct pe dispozitivele lor mobile, fără a fi nevoiți să descarce vreo aplicație nativă de jocuri de cazinou. Pentru a începe să joace în mișcare, jucătorii trebuie doar să viziteze cazinoul online de pe smartphone-urile sau tabletele lor și să se autentifice folosind detaliile cazinoului desktop existente. Dacă nu s-au înscris la versiunea desktop a cazinoului, pot înregistra un nou cont de jucător în mișcare. Următorul pas este să încărcați contul folosind o varietate de metode bancare securizate și să luați bonusul.

Pentru a începe să joace, jucătorii trebuie doar să atingă un joc și acesta se va încărca rapid și fără probleme în browserul lor.