Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bally/Jocuri științifice

Bally Technologies Incorporated este apreciată la nivel internațional pentru portofoliul său impresionant de jocuri de cazinou online, jocuri de sloturi online și aparate de jocuri de noroc pe teren. În timp ce jocurile de cazinou online ale lui Bally includ sloturi, jocuri de masă și altele, mașinile sale terestre includ Alpha 2 Pro Series Wave, V32 și Curve.

Scurtă istorie a jocurilor Bally/Științifice

  • Bally Technologies was launched in 1968 as Advanced Patent Technology. Several years later, it took the name of Alliance Gaming.
  • În 1995, compania a fost achiziționată de o filială a Bally Manufacturing numită Bally Gaming International și trei ani mai târziu, Scientific Games a achiziționat compania.
  • Bally și-a schimbat numele mai mult decât orice alt furnizor din industrie. Numele companiei, care a fost Alliance în 2006, a devenit Bally Technologies în încercarea de a-și uni identitatea cu Bally Gaming and Systems.
  • În 2007, Bally și-a sărbătorit 75 de ani de naștere.
  • În În 2008, Bally Technologies a lansat o serie de produse de jocuri de noroc, cum ar fi Slots Pro Series, Digital Tower Series și dulapuri Jumbo.
  • În 2013, Bally a achiziționat SHFL Entertainment, un furnizor internațional de jocuri.
  • The following year, Bally became the recipient of four industry awards before Scientific Games, a company manufacturing lottery games and sports betting equipment, acquired it.

Portofoliul Bally/Jocuri științifice

Bally/Scientific Games a dezvoltat câteva aparate inovatoare de jocuri de noroc de cazinou, cum ar fi TwinStar, Dualos și altele. Aparatele au capacitatea de a ține jocuri grozave de la Bally Technologies, Shuffle Master și WMS. Nu numai că oferă tehnologie de ultimă oră, ci și cea mai bună experiență posibilă de jocuri de noroc. Ele sporesc veniturile cazinoului prin atragerea de noi jucători și menținându-i să joace o perioadă lungă de timp.

Unele dintre cele mai tari jocuri oferite de Bally/Scientific Games sunt 88 Fortunes, Cher Live, Super Bellringer, 5 Treasures, Cheers , Michael Jackson Icon și Kooza Cirque Du Soleil.

Jocuri de cazinou social de la Bally

Recent, Bally a achiziționat o companie de jocuri de noroc sociale numită DragonPlay Limited, care a generat o mulțime de venituri din aplicațiile de jocuri de noroc Apple, Android și Facebook. De când a fost lansată în 2010, compania a atras peste 3 milioane de jucători în fiecare lună și 700.000 de jucători activi în fiecare zi. Când compania și-a unit forțele cu Bally, a fost foarte încurajată să dezvolte o serie de sloturi și jocuri de masă inovatoare.

Cazinoul social al lui Bally include conținut interesant de jocuri, inclusiv sloturi premiate și jocuri de masă proprietare. Majoritatea veniturilor sunt obținute din tablete și smartphone-uri.

Caracteristici software Bally/Jocuri științifice

✓  Software-ul Bally Technologies este rareori folosit pentru a alimenta în întregime un cazinou online. În schimb, o selecție de jocuri Bally Technologies este oferită împreună cu jocurile dezvoltate de alți furnizori.

✓  Bally oferă mai multe jocuri de cazinou online, dar se concentrează pe jocuri progresive, sloturi cu role și sloturi video. Jucătorii sunt de obicei încântați de grafica uimitoare și efectele audio ale jocurilor de cazinou online dezvoltate de Bally/Scientific Games.

✓  Unele dintre cele mai populare jocuri dezvoltate de Bally/Scientific Games sunt Las Vegas, Cash Wave, Quick Platinum Hit și comori mayașe.