Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Endemol Gaming

Endemol Games, cu sediul la Londra, este un designer și dezvoltator de marcă online jocuri de cazinou, cum ar fi jocuri cu cote fixe, jocuri de sloturi, mini-jocuri, jocuri de bingo și jocuri de răzuit. Furnizori importanți precum GTS, Finsoft, Playtech, G2 și alții își livrează jocurile la cazinourile online din întreaga lume.

Despre jocurile Endemol

Nu se cunosc prea multe despre istoria Endemol Games, cu excepția faptului că este asociat cu o renumită companie de producție de televiziune din România, dar funcționează independent și produce jocuri de cazinou de marcă de mare calitate.

Endemol Games, care își are sediul în Amsterdam, făcea parte dintr-o companie de producție TV care este populară pentru emisiuni precum Big Brother, Deal or No Deal și Your Face Sounds Familiar. Endemol s-a îndepărtat acum de compania-mamă și se concentrează mai mult pe dezvoltarea de jocuri de loterie, sloturi, jocuri de bingo și cărți de răzuit, care sunt disponibile la cazinourile online și fizice.

The jocurile dezvoltate de Endemol se bazează pe proprietățile intelectuale ale companiei de producție TV. Prin urmare, jocul acestor jocuri oferă jucătorilor posibilitatea de a lua parte la emisiuni de televiziune pe care le urmăresc mereu. Jocurile sunt distractive și 100% sigure și securizate.

Portofoliul de jocuri Endemol

✓  Majoritatea portofoliului de jocuri Endemol cuprinde sloturi, care prezintă grafică strălucitoare, coloane sonore, pictograme și melodii tematice. se ocupă cu emisiuni de televiziune individuale.

✓  Unele dintre cele mai interesante titluri includ Catch Phrase, Big Brother, Deal or No Deal, Golden Balls, Fear Factor, Countdown, Hulkamania, The FA, King Africa, Ultimate Fighting Championship (UFC) și The Million Pound Drop, pentru a menționa doar câteva. Jocurile vin cu funcții profitabile, cum ar fi simboluri wild, simboluri scatter, rotiri gratuite și jocuri bonus.

✓  Endemol Games a dezvoltat și alte jocuri de cazinou, cum ar fi jocuri de loto, jocuri de bingo și cărți de răzuit, care sunt întotdeauna disponibile. Aceste jocuri au o similitudine izbitoare cu sloturile Endemol Games, deoarece vin cu grafică și branding similare.

Joacă pe desktop și pe mobil

Deoarece sloturile Endemol Gaming și jocurile de cazinou online sunt livrate pe mai multe platforme, jucătorii pot vedea jocurile Endemol la multe cazinouri online și cazinouri fizice. Mai multe jocuri Endemol sunt compatibile cu dispozitivele iOS, permițând jucătorilor să joace sloturi clasice, cum ar fi 1 vs. 100 și Deal or No Deal pentru distracție sau bani reali.

Sigur și sigur

Endemol Jocurile sunt 100% sigure și securizate. Furnizorul de jocuri de noroc deține o licență eliberată de Comisia de Jocuri din România. Anumite site-uri de jocuri de noroc online de top, cum ar fi Sky Vegas, Virgin Games și 888 oferă Endemol Games. Deoarece este un furnizor licențiat și bine reglementat, software-ul său este testat în mod regulat pentru corectitudine și acuratețe de către auditori terți. Până acum, niciun jucător nu a prezentat vreo plângere cu privire la jocurile Endemol.

Pentru a începe cu jocurile Endemol, jucătorii trebuie pur și simplu să se înscrie la un cazinou online care le oferă, să-și încarce conturile și să apuce bonus de jucător nou.