Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Soluții de tehnologie de jocuri

Soluții de tehnologie de jocuri (GTS) furnizează soluții de ultimă oră pentru jocuri de noroc industria jocurilor de cazinou online. Compania este una dintre achizițiile strategice ale Playtech, care folosește Enhanced Gaming Engine (EdGE) pentru a oferi clienților de jocuri de noroc din întreaga lume cele mai bune jocuri de cazinou din industrie.

Caracteristici GTS EdGE

✓  EdGE is an open online casino gaming platform that incorporates a flexible solution that enables players to spend more and operators to generate more revenue while reducing costs of operation.

✓  EdGE le permite jucătorilor să obțină acces la jocurile dezvoltate de unii dintre cei mai buni furnizori din industrie. Odată ce un operator instalează EdGE, acesta poate livra rapid conținut de jocuri în mai multe domenii, monede și limbi.

✓  Pot furniza o varietate de produse de jocuri de cazinou, cum ar fi jocuri soft, servicii de pariuri sportive, puzzle-uri și jocuri de bingo în descărcare, precum și moduri de joc instantanee.

✓  Jocurile sunt disponibile în majoritatea limbilor asiatice și europene, cum ar fi japoneză, coreeană și chineză, și în mai multe monede.

✓  Operatorii pot integra cu ușurință EdGE în sistemele lor existente. EdGE include, de asemenea, instrumente legate de gestionarea jucătorilor, gestionarea conturilor și gestionarea produselor pentru a ajuta operatorii să își gestioneze mai bine serviciile, produsele și jucătorii.

✓  Jucătorii pot folosi cu ușurință platforma pentru a alege dintr-un număr mare de produse de marcă. produse și jocuri de cazino online furnizate de dezvoltatori de top. Prin EdGE, GTS își protejează IP-urile partenerilor și oferă dezvoltatorilor șansa de a fi cât mai creativi cu ajutorul API-urilor individuale ale motoarelor.

Parteneri GTS

GTS a colaborat cu furnizori remarcați precum Leander Games , RabCat, Blueprint Gaming, DSL, Revolver Gaming, Mazooma, IGT, Realistic și altele. Prin urmare, jucătorii de la cazinourile GTS vor avea acces la cele mai bune jocuri posibile de la acești furnizori.

Playtech achiziționează GTS

În 2009, Playtech, un furnizor major de jocuri de cazinou online, cu sediul în Insula Man, și-a anunțat achiziția GTS. Playtech a achiziționat întregul capital social al GTS efectuând o plată inițială de aproximativ 10,8 milioane de euro. Playtech a efectuat plăți viitoare pe baza profitabilității GTS în următorii doi ani.

Mai multe despre GTS

GTS este asociat cu 15 operatori de cazinouri online și 30 de mărci de jocuri de noroc online, care includ săli de bingo larg apreciate, site-uri europene de pariuri sportive și operatori de cazinouri online. Când Playtech a achiziționat GTS, mulți dintre licențiații GTS nu erau nici ei licențiați. Achiziția a permis Playtech să-și extindă considerabil acoperirea.

GTS oferă licențiaților săi jocuri de top de la 19 furnizori, iar acest conținut include jocuri de masă, sporturi virtuale, jocuri cu cote fixe și sloturi. După achiziție, platforma EdGE și portofoliul de jocuri GTS au servit pentru a completa jocurile dezvoltate de Playtech. Drept urmare, jucătorilor li s-a prezentat o bibliotecă enormă de jocuri.

Achiziția a permis, de asemenea, operatorilor să integreze EdGE de la GTS cu propriul sistem de management al cazinoului Playtech. În timp ce clienții existenți ai GTS au obținut acces la titluri alese de la Playtech, clienții Playtech au obținut acces la cele mai bune jocuri livrate prin platforma EdGE a GTS.