Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

IGT

Jucătorii s-ar putea gândi cu siguranță să joace la cazinourile online Interactive Game Technology (IGT) deoarece oferă o colecție interesantă de jocuri de cazinou online care sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive.

Scurt istoric al IGT

IGT era o companie privată când a fost lansată la începutul anului. cincizeci. În 1981, a devenit o companie cotată la bursă. Câțiva ani mai târziu, IGT a făcut câteva achiziții strategice precum Electronic Data Technologies. La sfârșitul anilor optzeci, a creat câteva jocuri interesante, cum ar fi Nevada MegaBucks, S-Slot și Player’s Edge Video Poker Game, pentru a menționa doar câteva. În aceiași ani, IGT și-a lansat birourile australiene și a început să-și ofere produsele pe piața australiană.

IGT a fuzionat acum cu GTECH, cea mai mare afacere de loterie din lume, pentru a furniza cazinouri administrate de stat și comerciale. cele mai bune soluții posibile de jocuri de noroc. Astăzi, IGT este apreciat pe scară largă ca unul dintre cei mai importanți furnizori de software și conținut de jocuri de cazinou online și mobil din lume. IGT are sediul în Las Vegas și Reno.

Jucătorii care doresc să afle mai multe despre IGT pot scrie companiei la[email protected] .

Caracteristicile cazinourilor IGT

✓  IGT furnizează soluții software pentru jocuri de noroc cazinourilor mobile, cazinourilor fizice și cazinourilor online. Prin urmare, jucătorii pot accesa jocurile IGT nu numai la cazinourile terestre, ci și pe desktop-urile, smartphone-urile și tabletele lor.

✓  IGT își creează soluțiile software în așa fel încât operatorii să le poată modifica cu ușurință pentru a se conforma cu legile jocurilor de noroc din jurisdicțiile lor. IGT a obținut o licență de la jurisdicții renumite, cum ar fi Alderney, Belgia și Gibraltar.

✓  Jocurile IGT au fost dezvoltate folosind tehnologie sofisticată. Deoarece se bazează pe o varietate de teme, cum ar fi jocuri video, filme și televiziune, există ceva pentru toate tipurile de jucători la cazinourile IGT.

✓  IGT creează, de asemenea, jocuri de marcă conform termenilor din acorduri pe care le-a semnat cu Columbia Pictures, Hasbro, High 5 Games, Jeopardy și Sony Pictures.

Portofoliul de jocuri IGT

IGT dezvoltă jocuri de cazinou mobile și online la studiouri de jocuri situate în diferite părți ale lumii. Compania a angajat o echipă de dezvoltatori talentați care creează mereu jocuri de cazinou online și mobile noi.

Jucătorii s-ar putea întreba dacă cazinourile mobile IGT sunt într-un fel inferioare față de omologii lor online. Ei pot fi siguri că produsul IGT pentru jocuri de cazinou mobil este la fel de bun ca și produsul său de jocuri de cazinou online. Jucătorii pot aștepta cu nerăbdare asistența clienților 24/7, recompense interesante pentru loialitate, bonusuri grozave și jocuri grozave. Mediul de jocuri de noroc nu este doar distractiv, ci și sigur, securizat, licențiat și bine reglementat.

Portofoliul de jocuri de cazinou mobil IGT include sloturi precum Cleopatra, Lil Lady, Dungeons and Dragons, Da Vinci Diamonds, Wolf Run, Battleship și Cats. Portofoliul include și ruleta și blackjack-ul. Jocurile mobile sunt compatibile cu smartphone-urile și tabletele Apple, Windows și Android.