Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Microgaming

Microgaming Software Systems Limited, care se numește întotdeauna Microgaming pe scurt, este un dezvoltator și furnizor internațional de software de cazinou online și conținut de jocuri. Compania susține că a lansat primul cazinou online chiar în 1994. În prezent, Microgaming conduce mai multe cazinouri remarcate, cum ar fi 32Red, Palace Group de cazinouri și Fortune Lounge Group de cazinouri. Compania operează din Insula Man.

Cele mai tari caracteristici ale cazinourilor online alimentate cu Microgaming

Iată câteva dintre cele mai populare caracteristici ale cazinourilor online care operează pe platforma software Microgaming:|| |229

✓  Over 600 games, including table games, slots games, video pokers, poker games, instant win games, and special games

✓  Joacă în descărcare, precum și în formate Flash

✓  Joacă pentru distracție sau pentru bani reali

✓  Jocurile HTML5 de la Microgaming sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive, cum ar fi computere desktop, laptopuri, tablete, computere Mac, smartphone-uri și alte dispozitive

✓  Cea mai mare rețea de jocuri cu jackpot progresiv din industrie

Prezentare generală de bază a software-ului Microgaming

Microgaming oferă un portofoliu impresionant de produse și servicii, cum ar fi cazinou cu dealer live, soluții de afaceri , software și jocuri de cazinou pe teren, pariuri sportive, bingo, jocuri de noroc pe mobil, jocuri de noroc cu mai mulți jucători, jocuri de cazinou, jocuri de poker, Quickfire și alții. Catalogul complet de jocuri include 800 de jocuri de cazinou online și peste 1200 de variante ale acestor jocuri. Jocurile includ conținut licențiat și proprietar. Deoarece Microgaming lansează jocuri noi aproape o dată la două zile,Cazinourile online bazate pe Microgaming au un portofoliu de jocuri în continuă expansiune.

Deși Microgaming a câștigat o serie de industrie premii, se concentrează pe satisfacția clienților, reținerea clienților și inovație.

Istoria companiei

  • Microgaming-ul și-a început viața în 1994 ca un cazinou online, dar s-a extins în curând pentru a deveni un furnizor de top de soluții software de jocuri de cazinou online, jocuri de cazinou online și servicii și produse de cazinou terestre.
  • Microgaming-ul este creditat cu înființarea Consiliului Interactive Gaming (IGC), care se concentrează pe asigurarea jocurilor de noroc corecte și responsabile. în industrie și Reglementarea și asigurarea comerțului electronic și a jocurilor online (eCOGRA), organul de supraveghere al industriei. Cazinourile online care poartă sigiliul de aprobare eCOGRA sunt considerate a fi cele mai bune din industrie.
  • Compania a lansat Cash Splash, primul său slot cu jackpot progresiv, în 1998. La scurt timp după aceea, Microgaming și-a actualizat software-ul la include o versiune Flash. Ulterior, compania a dezvoltat software în mai multe limbi.
  • În 2008, au dezvoltat primul slot video online cu 100 de linii din lume.
  • În 2009, au doborât toate recordurile oferind un jackpot progresiv în valoare de peste 6 milioane EUR.
  • În 2011, Microgaming a prezentat lumii primul său slot 3D.

The Company Today

Astăzi, Microgaming își actualizează continuu software-ul pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc online. De asemenea, lansează regulat noi jocuri de video poker și, respectiv, jocuri de sloturi online. A câștigat o mare popularitate în rândul jucătorilor de cazinouri online din întreaga lume și primește în continuare mai multe premii din industrie în mod regulat.