Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Novomatic

Unele dintre cele mai bune cazinouri online din industrie sunt cazinourile Novomatic. Deși fiecare cazinou Novomatic oferă toate jocurile din portofoliul Novomatic, se află într-o clasă proprie în ceea ce privește ofertele de bonus, promoții și recompense pentru loialitate. Cele mai bune cazinouri Novomatic sunt toate licențiate și bine reglementate și acordă prioritate maximă securității și îngrijirii clienților.

Istoria Novomatic

Înființată în anii optzeci de un miliardar numit Johann Graf, Novomatic a devenit o companie suficient de aptă pentru a genera venituri de 3,2 miliarde de euro în 2012. Compania are o prezență în peste cincizeci de țări din întreaga lume și operează cazinouri în Berlin și Santiago. Furnizează echipamente de jocuri de cazinou pe teren în peste 80 de țări din întreaga lume. Cazinourile Novomatic din Elveția, Cehoslovacia și Germania generează mai multe profituri decât oricare dintre celelalte cazinouri ale sale.

Novomatic are subsidiare prestigioase precum Admiral Sportwetten GmbH, care furnizează soluții software pentru pariuri sportive în Austria și Greentube Internet Entertainment Solutions GmbH, care furnizează numai conținut de jocuri de cazinou și soluții software pentru jocuri.

Novomatic are facilități de cercetare și dezvoltare și centre de dezvoltare în multe țări precum Ungaria, Republica Cehă, Marea Britanie, Germania și Polonia. Compania este dedicată îngrijirii clienților și a jocurilor de noroc responsabile.

Jocuri și caracteristici Novomatic

✓  Inițial, Novomatic obișnuia să ofere aparate de jocuri cazinourilor de pe tot globul. Încă continuă să facă acest lucru, dar și-a creat și o prezență online. În ciuda calității înalte a jocurilor sale de cazinou online, portofoliul Novomatic de jocuri de cazinou online și mobil nu este la fel de mare ca portofoliile unor furnizori de top, cum ar fi Playtech și Microgaming.

✓  Novomatic a lansat jocuri flash precum ca Sizzling Hot, Book of Ra și Lucky Lady's Charm. Book of Ra se bucură de o mare popularitate și este considerată una dintre cele mai bune sloturi Novomatic. Prezintă efecte audio și grafică uimitoare, împreună cu o temă unică.

✓  Jocurile Novomatic Flash se bazează pe o gamă largă de teme, drept urmare există ceva pentru toată lumea la cazinourile Novomatic. Deși Novomatic se concentrează pe sloturi, acesta dezvoltă și alte jocuri de cazinou online, cum ar fi ruleta, blackjack, baccarat, poker, bingo, craps și keno.

✓  Recent, Novomatic a început să dezvolte jocuri pentru Apple, Dispozitive Android și Blackberry. Filiala sa Greentube furnizează jocuri HTML5 tridimensionale excelente în numele Novomatic. Împreună, cele două companii au creat Stakelogic cu scopul de a proiecta, dezvolta și furniza jocuri HTML5. Frumusețea jocurilor HTML5 constă în faptul că sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv desktop-uri, laptop-uri, computere Mac și dispozitive mobile.

✓  Jucătorii nici măcar nu trebuie să descarce și să instaleze un nativ. aplicație de jocuri pentru a juca aceste jocuri pe smartphone-urile și tabletele lor. Aceștia pot încărca jocurile direct în browserul dispozitivului mobil.

✓  Portofoliul de jocuri Novomatic include câteva jocuri progresive, cum ar fi Kings Treasure, dar nu există o rețea de jackpot progresiv.