Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

NYX/Next Gen Gaming

Lansat în 1999, NextGen Gaming sa transformat în NYX Gaming Grup în urma fuziunii sale cu NYX. Compania are sediul la Londra și birourile în Sydney și Stockholm. De când a fost lansată în urmă cu câțiva ani, compania are o vastă experiență în dezvoltarea conținutului de jocuri de cazinou online.

Istoria NextGen

Nu mulți oameni au auzit de fapt de NextGen Gaming. Acest lucru se datorează faptului că NextGen se concentrează pe B2B și majoritatea jocurilor sale sunt distribuite ca jocuri dezvoltate de Amaya Gaming, Quickfire, Microgaming și alții. Unele dintre cele mai populare sloturi lansate de NextGen Gaming sunt Dolphin Reef, Medusa, The Snake Charmer, Doctor Love și multe altele.

NextGen are un avantaj clar față de alți dezvoltatori de software, deoarece au atât inginerie, cât și software. departamente. Vânzătorul a angajat câțiva membri ai personalului cu experiență pentru a crea jocuri care pot fi integrate fără probleme în sistemele existente ale operatorilor.

Funcțiile software NextGen

✓  NextGen a dezvoltat jocuri cu caracteristici unice, cum ar fi UP Wilds, Slide a Wild și Dynareel. Accentul se pune pe sloturi, nu pe alte soiuri de jocuri de cazino online. Jocurile NextGen prezintă o grafică tridimensională incitantă, animații amuzante și coloane sonore distractive.

✓  Jucătorii nu trebuie să descarce niciun software pentru a se bucura de jocurile NextGen, deoarece toate sunt disponibile în format Flash. Jucătorii nu trebuie să descarce niciun software pentru a juca jocurile, deoarece acestea pot fi încărcate direct în browser.

✓  NextGen nu dezvoltă propriile jocuri de video poker și jocuri de masă. Dar vânzătorul a semnat acorduri strategice cu alte companii și dezvoltă și alte jocuri de cazinou online în colaborare cu partenerii săi.

✓  Sloturile NextGen pot fi jucate pe computere desktop, cazinouri terestre, dispozitive mobile și site-uri de rețele sociale . Jucătorii le pot juca pentru distracție sau pentru bani reali. Deoarece vânzătorul se concentrează pe inovație și pe furnizarea de jocuri pentru jucători din întreaga lume, a câștigat o înțelegere a nevoilor jucătorilor internaționali, oferind astfel vânzătorului un avantaj clar față de alți furnizori din industrie.

More about NextGen

NextGen a obținut un premiu special pentru realizare la EGR B2B. Furnizorul a fost premiat pentru gândire avansată și inovație în crearea de conținut de jocuri de noroc online de înaltă calitate. În comparație cu furnizorii mai mari, cum ar fi NetEnt și Microgaming, NextGen este un furnizor mai mic, deși a semnat o serie de acorduri strategice. Deoarece NextGen a creat o platformă software completă de jocuri de cazinou, aceasta nu poate fi folosită pentru a alimenta întregul cazinou. Prin urmare, jocurile NextGen sunt oferite împreună cu jocurile de cazinou de la alți furnizori, cum ar fi NetEnt, Yggdrasil și Play N Go. Deși NextGen nu face public procentul de plată pentru fiecare dintre jocurile sale, furnizează informațiile cazinourilor care le afișează pe site-urile lor.

NextGen nu este o soluție completă de software pentru jocuri de cazinou, din cauza căreia jucătorii nu va găsi niciodată un cazinou care funcționează în întregime pe software-ul NextGen. Jucătorii care doresc să joace jocuri NextGen le pot găsi la cazinourile cu mai mulți furnizori de renume.