Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Playtech

Playtech este printre cei mai mari furnizori de programe software pentru jocuri de noroc online din lume . Înființată de o echipă de experți din industrie în 1999, compania a cunoscut o creștere constantă și astăzi este considerată a fi unul dintre liderii industriei.

Astăzi, portofoliul Playtech include o rețea de poker, o rețea de bingo, sporturi. pariuri, jocuri de televiziune în direct, jocuri de cazinou online și jocuri de cazinou în direct. Playtech are birouri în toată lumea și are în muncă mai mulți oameni calificați care lucrează la nesfârșit pentru a oferi produse și servicii de înaltă calitate.

Scurt istoric al Playtech

  • În 1999, o echipă de Dezvoltatorii de software, experții multimedia și pasionații de jocuri de cazinou au lansat Playtech.
  • În 2001, compania a dezvoltat și lansat primul său software de jocuri de cazinou, iar astăzi, oferă software pentru mai multe cazinouri live, săli de poker online, site-uri de bingo , și cazinouri online.
  • Începând din 2006, compania sa extins în mai multe țări, inclusiv Estonia, Bulgaria, Spania, Serbia și Italia.
  • În 2010, au realizat o serie de proiecte semnificative. achiziții, adăugând la activele lor nume notate precum GTS, un agregator de jocuri; Ash Gaming, un dezvoltator de jocuri online; Virtue Fusion, un dezvoltator de software și jocuri de bingo; PTTS, specialist în marketing afiliat; și Mobenga, un furnizor de jocuri de cazinou mobile.

Software Playtech și caracteristici ale jocului

✓  Platforma de jocuri de cazinou online Playtech oferă experiența supremă de jocuri de noroc pe mai multe dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete, laptopuri , și desktop-uri.

✓  Serviciile de jocuri de noroc includ pariuri sportive, bingo, poker și cazinou. Cea mai minunată caracteristică a Playtech este că jucătorii trebuie să se înregistreze o singură dată pentru a folosi toate aceste servicii. Ei se pot conecta la oricare dintre aceste servicii folosind aceleași detalii de conectare.

✓  Pentru a juca pe mobil, trebuie doar să viziteze site-ul de jocuri de noroc online Playtech de pe smartphone-urile sau tabletele lor, să se autentifice folosind detaliile de cazinou desktop existente. , încărcați jocurile în browserele lor și începeți să jucați.

✓  Operatorii site-urilor de jocuri de noroc online pot folosi toate produsele și serviciile Playtech pe o singură platformă. Sau pot folosi un singur produs sau serviciu pe o platformă existentă. De exemplu, operatorul unei pariuri sportive online poate integra jocurile secundare Playtech pe site-ul său de pariuri sportive online, oferind pariorilor șansa de a se relaxa cu câteva jocuri secundare profitabile.

✓  Portofoliile de jocuri ale cazinourilor online dezvoltate de Playtech stand într-o clasă proprie. Playtech își creează jocurile cu mare atenție, drept urmare fiecare joc prezintă grafică și imagini clare și efecte audio realiste.

✓  Portofoliul de jocuri de noroc Playtech include jocuri precum video poker, sloturi, jocuri de blackjack, ruletă. , baccarat și altele. Multe dintre sloturile lansate de Playtech sunt sloturi de marcă, fiind dezvoltate în acord cu benzi desenate, producători de filme, emisiuni de televiziune și așa mai departe.

✓  Jucătorii Playtech sunt pasionați de jocuri precum Dollar Ball progresiv sloturile și sloturile Marvel, fiecare dintre acestea având un jackpot progresiv pe patru niveluri.